the sims 4, brak połączenia z internetem cokolwiek robię
hej, więc przez ostatnie kilka tygodni mam problem. może dłużej, ale właśnie wtedy zaczęłam znowu grać w simsy.
wiem, że jest mnóstwo pytań o to, ale myślałam że zrobię nowy temat, ponieważ wypróbowałam wszystko co proponowali na innych i po prostu nic nie działa
gram w simsy na originie, i kiedykolwiek chcę wejść w galerię pojawia mi się brak internetu.
oczywiście mam internet, dobrej jakości który nigdy się nie zacina, i taki problem mam tylko w simsach
jestem na windows 7 (bez możliwości aktualizacji, niestety) laptop
próbowałam już zmienić sieć (hotspot z telefonu nic nie zmienił), wchodziłam i na simsy i na origina z administratorem, zmieniłam ustawienia LAN, protokoły internetowe, naprawić grę przez origin, najnowsze aktualizacje też są zainstalowane, miałam mody, wyłączyłam je, kiedy nie zadziałało przeniosłam wszystkie do innego folderu poza plikami gry, wyłączyłam i włączyłam funkcję origin w grze, żadnych programów antywirusowych oprócz tych na windows nie mam, usunęłam niepotrzebne pliki zawalające komputer, mam wystarczająco pamięci ram. oczywiście ustawienia w grze są przystosowane do tego, aby galeria działała.
kiedy wchodzę do gry i uda mi się szybko kliknąć w galerię, przez kilka sekund widzę nazwy, ale zdjęcia są białe z czerwonym X, dałam screenshot. a kiedy na nie klikam pisze coś w stylu 'nie znaleziono obiektu'
naprawdę proszę o pomoc bo jestem zdesperowana, ostatnio usunęłam wszystko z gry a domów nie umiem sama budować :/