Forum Discussion
4 years ago
hej, dzięki wielkie za taką wyczerpującą odpowiedź
naprawdę mam antywirusa, po prostu jest wbudowany już w windowsa; chodzi mi o windows defender i windows security essentials
niestety, nic nie zadziałało ☹️
zrobiłam wszystko co proponowałeś, ale galeria dalej nie działa.
wierzę w to, że być może mam gdzieś jakiegoś ukrytego innego antywirusa który mi blokuje, ale patrzyłam w plikach i programach i nic nie ma.
kreatora
4 years agoHero (Retired)
@PastelSang
Jaki ty masz naprawdę system?
Windows 7 nie otrzymuje od Microsoftu Windows Defendera z automatu. i go nie uzywa.
Jesli masz Windows Essentials to dodaj te pliki TS4.exe oraz TS4_x64.exe do wyjatkow w nim - on tez może ci blokować pliki gry..
Jesli nie umiesz tego zrobić poproś kogoś kto sie troche lepiej zna na komputerach.
Prawda jednak jest taka ze jesli masz Win7 to najlepiej przejdź na system Win10 - Win 11 nie polecam bo moze byc jeszcze jest nie dopracowany, Prawdopodobnie masz dobry komputer skoro nie musiałaś uzywać wersji Tradycyjnej gry, a przy dobrym komputerze uzywanie na nim wciąż Win7 to naprawdę nie jest mądre. The Sims5 na pewno na nim juz nie pójdzie....
Jaki ty masz naprawdę system?
Windows 7 nie otrzymuje od Microsoftu Windows Defendera z automatu. i go nie uzywa.
Jesli masz Windows Essentials to dodaj te pliki TS4.exe oraz TS4_x64.exe do wyjatkow w nim - on tez może ci blokować pliki gry..
Jesli nie umiesz tego zrobić poproś kogoś kto sie troche lepiej zna na komputerach.
Prawda jednak jest taka ze jesli masz Win7 to najlepiej przejdź na system Win10 - Win 11 nie polecam bo moze byc jeszcze jest nie dopracowany, Prawdopodobnie masz dobry komputer skoro nie musiałaś uzywać wersji Tradycyjnej gry, a przy dobrym komputerze uzywanie na nim wciąż Win7 to naprawdę nie jest mądre. The Sims5 na pewno na nim juz nie pójdzie....
About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy
Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,325 PostsLatest Activity: 11 hours ago
Community Highlights
Recent Discussions
- 2 days ago
- 3 days ago