Forum Discussion

Milavia's avatar
2 years ago
Solved

the sims 4 grafika

Dzień dobry, mam dosyć nietypowy problem… W 2018 zakupiłam laptopa Dell Latitude, ogólnie to model biznesowy natomiast Simsy chodziły mi na nim bardzo dobrze przez ten czas mimo karty graficznej Intel HD Graphics 4000. W środę zakupiłam nowy laptop ASUS Tuf Gaming z kartą graficzną Nvidia GeoForce RTX 2050. Kiedy zainstalowalam simsy od razu pojawił mi się taki komunikat ( w załączniku). Wtedy ustawiłam żeby gra uruchamiała się z kartą nvidia o dużej wydajności. Mam wrażenie że kiedy gram, wszystko jest o wiele jaśniejsze niż w poprzednim komputerze i bardziej wyblakłe. Nie wiem czy to przyzwyczajenie z poprzedniego laptopa ale mam wrażenie że coś jest nie tak. Nie wspominając już o tym, że gra włącza się o 50% dłużej niż w poprzednim laptopie ( mam duzo modyfikacji a mimo tego włączało się szybko) gdzie to nie był sprzęt dostosowany do gier a jednak było na nim lepiej…  Czy jest jakieś wyjaśnienie tej sytuacji?

2 Replies

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 7 hours ago
7,579 Posts