Forum Discussion

xxszalonyxx08's avatar
xxszalonyxx08
Rising Traveler
2 years ago

the sims 4 licealne lata

WITAM MAM PROBLEM PO AKTUALIZACJI SIMS 4 KTÓRA MIAŁA MIEJSCE W LIPCU 2024 ROKU MAM 2 SIMÓW JEDNEMU WYŚWIETLA SIĘ ŻE MOŻE IŚĆ DO SZKOŁY OKNO CO MA ROBIĆ JAKO NASTOLATEK DRUGI NIE MA OKNA MAM SCENARIUSZ OD 0 DO MILIONA ALE TO JAKIŚ BŁĄD GRY DRUGI SIM NIE MA TEGO OKNA ŻE MA POĆWICZYĆ ITD PROSZE O NAPRAWIENIE BŁĘDU MAM MODY UŻYWAM ALE WYŁĄCZAŁAM MODY NAPRAWIAŁAM 3 RAZY GRE NIC NIE DZIAŁA POGRYWAM NASTOLATKAMI W SZKOLE GRAM NA LAPTOPIE NA PLATFORMIE EA APP. PROSZE O NAPRAWIENIE BŁĘDU GDYŻ DALEJ NIE MOGE GRAĆ.

4 Replies

• NAPRAWIAŁAM GRE NA NOWYM ZAPISIE SPRAWDZIŁAM GRE I NIC BŁĄD GRY PRZEZ AKTUALIZACJE PROSZE O NAPRAWIENIE BŁĘDU
  • danuta720's avatar
    danuta720
    Hero+
    12 months ago

@xxszalonyxx08 

Nie wystarczy wyłączyć mody w grze, gdyż gra nadal je widzi. Ponadto jeżeli zapisujesz grę według opcji "zapisz" lub/i "zapisz i wyjdź" to gra może się zbugować.

Już kilka razy doradzałam ci w kwestii zepsutych modów, które możesz mieć w grze. Warto gdzieś zapisać te porady i regularnie do nich wracać oraz sprawdzać swoje mody/CC.

Pamiętaj też, żeby pobierać mody/CC tylko z oryginalnych stron ich autorów, ale także uważnie czytać ich opisy, oraz daty utworzenia ich/aktualizacji.

W ten sposób unikniesz pobrania do gry zepsutych modów.

Zajrzyj do poprzedniej porady i zastosuj zawarte w niej wskazówki:

https://answers.ea.com/t5/The-Sims-4/simsy-sie-baguja-i-znowu-zwierzeta-sie-starzeja/m-p/13466885

Pozdrawiam

• xxszalonyxx08's avatar
    xxszalonyxx08
    Rising Traveler
    12 months ago

RACZEJ TO NIE WINA MODÓW BO NIE JA PIERWSZA MAM TAKI BŁĄD NA ANGIELSKIEJ STRONIE ANSWER HQ LUDZIE ZGŁASZAJĄ TEN SAM BŁĄD DOTYCZĄCĄ LICEALNYCH LAT MAM NADZIEJE ŻE WYJDZIE AKTUALIZACJA KTÓRA NAPRAWI TEN BŁĄD GDYŻ 1 SIM MOŻE CHODZIĆ DO SZKOŁY A DRUGI JUZ NIE NIE BO POJAWIA SIĘ OKNO SPRAWADZAŁAM TEN SAM BŁĄD NA CZYSTYM ZAPISIE I JEST TO SAMO ZAWSZE ZAPISUJE GRE JAKO ZAPISZ JAKO A MODY MAM ZAKTUALIZOWANE PROSZE EA ABY NAPRAWIŁO TEN BŁĄD GDYŻ DALEJ NIE MOGE GRAĆ I POSUWAĆ SIĘ MOJĄ FABUŁĄ A WCZEŚNIEJ GRA DZIAŁAŁA PRAWIDŁOWO

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,323 PostsLatest Activity: 9 hours ago