NataliaDym6 years agoThe Sims 4 nie uruchamia się na laptopie z Windows 10 Witam kupiłem laptopa wczoraj z win 10 do tego sims 4 nie dziala wogole origin wyskakuje blad co robic ?
Featured PlacesThe Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 5 minutes ago7,761 Posts
The Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 5 minutes ago7,761 Posts
Recent DiscussionsAktualizacja The update did indeed fix the faster saving of parcels, for example, for me. The fix broke them again and added stuttering when scrolling the board. [CM edit - moved from English boards. Please che...150 nowych błędów!!!!! Ostatnia aktualizacja owszem usunęła błąd ze zlotu zapaleńców (który wprowadziła przedostatnia!) a reszta jako była tako jest! Nie wypałniają się już 4 aspiracje (co aktualizacja to dochodzą nowe)Dal...Błąd w dodatku "Witaj w pracy" W zawodzie lekarz gdy sim ma zamiar wykonać leczenie, polecenie pojawia się w kolejce, ale sim się zatrzymuje i polecenie po chwili znika. Błąd nie ustępuje po ponownym włączeniu gry ani po naprawie...Błąd w dodatku witaj w pracy gdy klikam na pacjenta wylecz w Zawodzie lekarza sim nic nie robi a polecenie po chwili znika z paska aktywności co mam zrobić ? Platforma Xbox series Błąd 22! Zrobiłam aktualizacje dwa dni temu i od tamtego momentu nie moge zapisać swojej rozgrywki. Czyściłam pamięć podręczną, naprawiałąm gre ze 100 razy, usuwałam różne foldery cache, mods, cachestr, local...