Forum Discussion

Doris457's avatar
4 years ago
Solved

The Sims 4 nie uruchamia się w trybie okienkowym

Dzień dobry,
ostatnio grałam w The Sims 4 w trybie okienkowym i jak skończyłam to w trybie okienkowym wyłączyłam grę.
Teraz gdy odpalam TS4, wyświetla się napis "The Sims 4", a po tym gra zmniejsza się w mały pasek, gdzie widnieją ikonki maksymalizuj, minimalizuj i zamknij. Kiedy powiększam okno pokazuje się po prostu biały ekran z tym samym paskiem u góry i muzyką w tle. Wyciągnęłam już wszystkie mody z gry i naprawiałam grę przez origin i dalej nic. Bardzo proszę o pomoc.

• @Doris457  Witaj 🙂

Skasuj plik Options - pokazane na zdjęciu (czerwona ramka) i uruchom grę ponownie, będziesz musiała sobie skonfigurować opcje gry jeszcze raz. Powinno się już naprawić.

5 Replies

• @Doris457  Witaj 🙂

Skasuj plik Options - pokazane na zdjęciu (czerwona ramka) i uruchom grę ponownie, będziesz musiała sobie skonfigurować opcje gry jeszcze raz. Powinno się już naprawić.

• Udało się, gra działa! Bardzo dziękuję za pomoc 🙂

• Proszę mi pomóc mam to samo ale nie wiem gdzie wejść krok po kroku aby to zrobić. 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 year ago

Hej @38359c306fc3e4e8 

Ścieżka na zrzucie ekranu może wyglądać nieco inaczej z racji że znajduje się ona w folderze użytkownika Windows. 

C:\Użytkownicy\[NazwaUżytkownika]\Dokumenty\Electronic Arts\The Sims 4

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 9 hours ago
7,631 Posts