Forum Discussion
EA_Kuba
Community Manager
12 months agoHej @Angelka0508 @Kikkutek @Imimce
Dzięki za Wasze zgłoszenia.
Abyśmy mogli przyjrzeć się tej sytuacji, powiedzcie nam:
- Czy została do Waszego konta przypisana w ramach bezpłatnej wersji?
- Czy gra została przez Was kupiona w preferowanym języku, zanim została udostępniona jako darmowy produkt?
- Czy na Waszych kontach są aktywne ulepszenia gry np. Ulepszenie do cyfrowej edycji specjalnej?
Jeśli wcześniej poniższe kroki nie zostały przez Was wykonane, poproszę Was o:
- Usunięcie gry z poziomu biblioteki gier.
- Wyczyszczenie pamięci podręcznej EA app. Wyczyść pamięć podręczną, aby rozwiązać problemy ze swoimi grami
- Ponowne zalogowanie się do aplikacji i upewnienie się, że język aplikacji został odpowiednio ustawiony. Jak zmienić język w EA app.
- Ponową instalację gry.
- Jeśli podczas instalacji nie ma do wyboru z listy rozwijanej interesującego Was języka, który wcześniej był dostępny - poproszę Was o przesłanie zrzutu ekrany z dostępnymi językami.
12 months ago
Odpowiadam na pytania:
Nie. Gra nie została przypisana w ramach wersji bezpłatnej
Tak, grę zakupiłam już lata temu w wersji polskiej. Od początku grałam po polsku
Nie mam ulepszeń
Wykonałam dwukrotnie, po kolei wszystkie zaproponowane kroki. EA jest po polsku, zaznaczony region i język - polski, pamięć wyczyszczona i gra ponownie zainstalowna. Podczas instalacji gry nadal jedyną dostępną opcją języka jest angielski ☹️
About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy
Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,063 PostsLatest Activity: 39 minutes ago
Recent Discussions
- 39 minutes ago
- 6 hours ago
- 6 hours ago
- 6 hours ago
- 6 hours ago