Forum Discussion
Hej @Angelka0508
Dzięki za odpowiedź, miałem na myśli mój wcześniejszy wpis w tym wątku czyli:
@EA_Kuba napisał/a:
Hej @Angelka0508 (...)
Dzięki za Wasze zgłoszenia.
Abyśmy mogli przyjrzeć się tej sytuacji, powiedzcie nam:
- Czy została do Waszego konta przypisana w ramach bezpłatnej wersji?
- Czy gra została przez Was kupiona w preferowanym języku, zanim została udostępniona jako darmowy produkt?
- Czy na Waszych kontach są aktywne ulepszenia gry np. Ulepszenie do cyfrowej edycji specjalnej?
Jeśli wcześniej poniższe kroki nie zostały przez Was wykonane, poproszę Was o:
- Usunięcie gry z poziomu biblioteki gier.
- Wyczyszczenie pamięci podręcznej EA app. Wyczyść pamięć podręczną, aby rozwiązać problemy ze swoimi grami
- Ponowne zalogowanie się do aplikacji i upewnienie się, że język aplikacji został odpowiednio ustawiony. Jak zmienić język w EA app.
- Ponową instalację gry.
- Jeśli podczas instalacji nie ma do wyboru z listy rozwijanej interesującego Was języka, który wcześniej był dostępny - poproszę Was o przesłanie zrzutu ekrany z dostępnymi językami.
edit: Połączyłem kilka nowych wątków poruszających ten problem w jeden oraz wydzieliłem komentarze z innej dyskusji z zeszłego roku.
Ah, przegapiłam. Gra była w pełni kupiona na Originie w Polsce w języku Polskim. W 2015 przeprowadziłam się do UK i tu też nie miałam problemu z językiem bo Origin było świetna platforma, która pozwalała na zmianę języka. Gdy Ea App zastąpiło Origin simsy miałam wyłącznie w języku angielskim, bo jak to się tłumaczono Apka na PC korzysta z regionu, więc mieszkam w UK to mam tylko angielski. Nie mam pojęcia skąd się czeski wziął, ale szukając pomocy natknelam sie na Szkota który miał ten sam problem ale zero odpowiedzi. Wszystkie kroki zostały wykonane i teraz jak na złość gra nie chce się uruchomić w ogóle.
About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy
Recent Discussions
- 13 minutes ago
- 5 hours ago
- 5 hours ago
- 5 hours ago
- 6 hours ago