Forum Discussion
Poprzez "dawny NPC" mam namyśli, że chociaż nie został aktywowany, to przestał funkcjonować jako NPC (Kim nadal nie była grana, i chociaż gra twierdzi że nadal jest właścicielką spożywczaka, to nigdy jej tam nie zobaczysz, zamiast tego jest jakiś koleś przykładowo o imieniu Adam Piosenka czy coś takiego)
Właśnie zauważyłam, że mam ten sam błąd. Kim jako właścicielka spożywczaka w ogóle w nim nie urzęduje, Sara Scott nie jest właścicielem baru jako burmistrz inne simsy zamiast Lawinii. Nie mam pojęcia co to jest. Mam jeszcze jakby podwojenie simsów Agata Zadecka siedzi w sklepie i jednocześnie lata po jarmarku. Śmiesznie to wygląda a jest trochę denerwujące. Do tego coś się dzieje z pralką a mianowicie w pralce nie można uprać ciuchów. Mam nadzieję, że przy najbliższej okazji usuną te błędy. Nie mam żadnych modów
- Gunia223 years agoSeasoned Rookie
Miałam ten sam bląd i niestety mam go nadal, odinstalowalam grę wgrałam tego moda podanego wyżej i niestety jakiś czas było dobrze ale problem powrócił. Nie wiem co z tym zrobić i szczerze mówiąc mam tego powoli dosyć . Widziałam problemy, którymi teraz się zajmuje ea i to po prostu śmiech przez łzy, Serio? Dublowanie postaci to są problemy bo łażą mi np cztery agnieszki zadeckie, a na jarmarku mam 3 burmistrzów. Zamarzanie simów w ciepłych ubraniach, przegrzewanie i śmierć simów w letnich, ubraniach ( to w koncu jak ubrac tego biednego, nieszczęsnego sima zimą i latem może najlepiej na odwrót, zimą letnie ciuchy a latem zimowe?), niedziałająca pralka ( ciuchy niby uprane, wywieszone, schnące i na koniec noszone), podwajanie ilości rzeczy w wyposażeniu sima , wrzaski i biegi jakieś dziwne przerażonych simów w sloneczny dzień. Wszędzie mam pelno adoptowanych zwierząt, pełno adopcji dzieci i tp. Umieranie postaci z gry z jakiś dziwnych powodów;. Tragedia i szkoda mi kasy, którą w to władowałam. Słychać tu przebąkiwania o sims 5 naprawdę? 4 beznadziejnie działa, z każdą aktualizacją jest coraz gorzej coraz więcej błędów, Będą sie 5 częścią zajmować i będą miei gdzieś graczy, którzy rozbudowali swoją gre za niemałe pieniądze?