Forum Discussion

Anonymous's avatar
Anonymous
8 years ago

The Sims 4 problemy z instalacją

Witam 

Zakupiłam wczoraj The Sims 4 wraz z dodatkiem ,,Psy i Koty". 

Zainstalowałam podstawę i gra chodziła poprawnie. 

Po instalacji podstawy zaczęłam pobierać dodatek, gra pobierała się dobrze do momentu gdy wyskoczył mi komunikat że płyta jest brudna, należy ją przetrzeć i z powrotem włożyć, tak też zrobiłam. Potem pisało wznawianie i gra nie chciała wznowić się do instalacji, czekałam 9 godzin żeby znowu zaczęło się instalować ale nie instalowało się, więc wylogowałam się z konta po czym od razu wlogowałam, pisało czy kontynuować pobieranie, dałam że tak. Trzeba było podać kod więc podałam ten co miałam na opakowaniu, niestety pisało że kod jest już zrealizowany.

Co mam dalej z tym zrobić?

Proszę o szybką odpowiedź 

3 Replies

• Nesscaa's avatar
    Nesscaa
    Seasoned Vanguard
    8 years ago

Witam

Proszę poszukać gry w bibliotece Origin. Kliknij Biblioteka gier / Filtrowanie  / Gry ukryte. Po znalezieniu proszę pobrać klikając PPM i wybierając Pobierz. Grę można dostać do gier ulubionych wtedy będzie zawsze widoczna.

Pozdrawiam

• Anonymous's avatar
    Anonymous
    8 years ago

Niestety gry nie ma w bibliotece gier jest tylko podstawa, nigdzie nie ma dodatku. 

• Nesscaa's avatar
    Nesscaa
    Seasoned Vanguard
    8 years ago

@aguska053

Dodatek nie będzie widoczny w bibliotece gier. Kliknij na okładkę The Sims 4 w bibliotece gier i wybierz Pokaż dane gry.  W prawej zakładce będą wszystkie DLC jakie posiadasz , należy dodatek pobrać osobno.

Pozdrawiam 

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,311 PostsLatest Activity: 18 hours ago