Forum Discussion
Hej! Dziękuje za odpowiedz.😊
To wszystko się zgadza co opisujesz, ale ten sklep działał w takiej formie jak na zdjęciach. Nawet w pewnym momencie było jeszcze więcej rzeczy. Mimo ze był mały to normalnie kupowali i wyskakiwał koszyk i wtedy moja simka podchodziła do nich z tabletem i ich rozliczała.
Teraz im w ogóle koszyk się nie pojawia tylko ten dymek ze nie mogą przejść.
w drugim sklepie który sprawdzałam jest dużo więcej miejsca, weszło 5 klientów dosłownie wiec nie stali w ogóle obok siebie i był ten sam problem. Brak koszyka tylko dymek. A tam jest naprawdę znacznie więcej miejsca ☹️
Czy możesz spakować oba sklepy (trzeba spakować je do pliku ZIP - każdy sklep osobno) i przesłać mi je tutaj, lub do Galerii i podać tutaj twój nick na EA app, żebym mogla je stamtąd pobrać? Będę mogla sprawdzić te sklepy w swojej grze.
- 3 years ago
Dodałam do galerii 😊 nick mam taki jak tu Idalka1
ogólnie wczoraj kupiłam nowy pakiet ślubne historie. Zainstalowałem go, pokazała się aktualizacja do pobrania, pobrałam. Wtedy sklep jakby zaczął trochę działać, dwóch klientów kupiło (był koszyczek nad ich głowami). Już miałam nadzieje ze jest ok. Ale potem nagle znowu ten sam problem. Poprzestawiałam trochę w tym sklepie ale dalej coś nie tak. I klienci potrafią wyjść ze sklepu, odejść gdzieś i dalej wyskakuje ze chcą kupić ale nie mogą 🙄
potem przypadkiem kliknęłam w napraw grę, ale jeszcze nie sprawdzałam czy po tym działa czy dalej to samo. Plus zrobiła mi się aktualizacja windowsa (ona tez mi wpływa na grę, jak jest do zrobienia aktualizacja to zawsze po grze widać bo zacina itd) Zaczynam mieć wrażenie że może coś w grze się zbugowało… czasem mi się zacina tez.
About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy
Community Highlights
Recent Discussions
- 18 hours ago
- 2 days ago