4 years ago
the sims 4 steam POMOCY
Dobry wieczór mam kilka pytań odnośnie instalacji dodatków na steam i origin . Wysyłam screny 1. Mam grę the sims 4 zainstalowaną na steam ,ale gram na origin . 2. Jak zainstalowałem gre na stea...
@Gargamel80
To jest normalne zjawisko. Origin nie czyta tego co masz w komputerze w folderze instalacyjnym Steamu - to co dostajesz, to standartowa informacja dla uzytkownika ktory kupil gre na Steamie i probuje pobrac gre z Origin.
Origin potrafi "czytać" tylko twoją biblioteke Steamu i jesli cokolwiek produkcji EA tam kupiłaś to odnotuje to w swojej bibliotece też.
Origin pokaze zawartość twojej biblioteki na Steamie ale sama gra pokazywana w bibliotece Origin jest praktycznie dla niego nieaktywana i nie widzi jej w twoim komputerze choć ty mozesz sądzić inaczej. .
Gry z Origin nie uruchomisz, nie pobierzesz i nie naprawisz jej tam.. Origin wyswietla tylko zawartość biblioteki Steam, a nie to co zainstalowalaś sobie na komputerze i to jest wszystko
Gdy uruchamiasz gre na Steamie to widzisz Origin - ta opcja jest jest praktycznie dla tych co maja dwie podstawki - jedna ze Steamu a druga z Origi. Opcja powstala bo sie pewnie nikomu nie chciało robić dwich wersji - niewłączania Origin gdy podstawki na Origin nie ma i włączania gdy podstawke z Origin masz. Więc pomimo ze widzisz Origin praktycznie jestes i grasz wciaąż na Steamie