Forum Discussion

zjixa9's avatar
5 years ago

The Sims 4 Studio jak cofnąć zmiany sprzed naprawy okien nie posiadając folderów

Dzisiaj postanowiłam naprawić okna i drzwi z modów,które nie działały w tym celu użyłam aplikacji The Sims 4Studio po naprawieniu okna i drzwi działają lecz wanna i prysznic już nie.Po czym odinstalowałam wszystkie foldery związane z ts4studio i naprawiłam grę ale to nic nie dało a teraz podczas gry wyskakują mi powiadomienia od simów te w prawym górnym roku ale są puste.Nic w nich nie jest napisane....proszę o pomoc jak mogę to naprawić konkretnie chciałabym przywrócić zmiany przed naprawą okien w ts4studio.

3 Replies

• Hej @zjixa9 

Niestety, na forum technicznym EA nie udzielamy takich porad.

Obawiam się, że nie da się tego już cofnąć. Jedynie możesz próbować naprawiać grę (patrz niżej poradnik).

Z tego co wiem (sama używam S4S do robienia CC) - w opisie naprawy okien zostało napisane, że taka naprawa wiąże się ryzykiem, więc przed nią dobrze jest zrobić kopię gry.

Cóż, zawsze trzeba czytać dokładnie opisy.

Przy okazji, okna/drzwi, czy meble to nie są mody, tylko CC, łatwiej je podmienić na dobre i łatwiej naprawić zepsutą grę.

Nie wiem skąd pobierałaś okna/drzwi, wanny, etc.. jeżeli pobierałaś je z TSR to wszystkie zostały naprawione.  Blogerzy niestety nie naprawiają swoich CC.

Poradnik: https://answers.ea.com/t5/The-Sims-4/Poradnik-Jak-sie-pozbyc-bledow-w-grze-i-problemow-z-modami/m-p/7197126#M1863

Pozdrawiam.

• zjixa9's avatar
    zjixa9
    5 years ago

Poradnik nie pomógł mi w jaki sposób grę naprawić ..........

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,324 PostsLatest Activity: 13 minutes ago