Forum Discussion

amigracz's avatar
4 years ago

The Sims 4 Uniwersytet

Hej,

Mam duży problem z prezentacją semestralną. Moja simka jest na studiach ekonomicznych (pierwszy semestr) w Foxbury, zaprezentowała już jedną pracę semestralną, musi zaprezentować jeszcze jedną, ale nie mam już tej tablicy do robienia tych prac semestralnych... 

1. Nie ma jej w kiosku uniwersyteckim.

2. Nie ma jej w trybie budowania.

3. Nie dostałam jej po naprawieniu gry w originie.

4. Nie ma jej w trybie budowania po odblokowaniu obiektów kodem bb.showhiddenobjects.

Proszę o pilną pomoc, bo nie chciałabym rezygnować ze studiów.

1 Reply

• kreatora's avatar
    kreatora
    Hero (Retired)
    4 years ago
    @amigracz

No niestety nie ma jej nawet w tym drugim typie debug gdzie są pokazane obiekty dodane przez tworcow do gry normalnie niedostepne w zwyklym debug,
    Ten bug byl juz raz naprawiony ale widac ze znów sie pojawil.
    Wejdź w ten link i kliknij ME TOO na pierwszym poscie
    Mozesz tez dodac tam wlasny post aby zawiadomić ze teb bug wciąż istnieje
    https://answers.ea.com/t5/Bug-Reports/NEEDS-SAVES-DU-Sim-didn-t-receive-presentation-board-Gone/td-p/9189227/highlight/true/page/3#
    Teoretycznie tablica znika dopiero po ostatniej prezentacji danego semestru ale z opisow graczy w tym temacie widać ze znika szybciej tak jak u ciebie.
    Wprawdzie ktoś tam dwa razy pisal ze mozna ją kupic w kiosku koło Uniwersytetu tam gdzie kupujesz rowery ale to chyba pomylka jesli nie ma jej nawet w tym bardzo ukrytym debug gry, Taka sama historia kiedys zdarzyla sie z tablica do glosowania z dodatku Eco - znikla z debug ale to dosyc szybko naprawiono, Teraz jest mniej skarg na znikanie tej tablicy prezentacynej dla studentów, bo mniej graczy posyla simów na uniwerek wiec moze nawet do EA nie dotaro ze ten bug powrócił

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,150 PostsLatest Activity: 7 years ago