The Sims 4: Witaj w pracy - Kariera detektywa nie działa
Szczerze to się trochę zdenerwowałam. Zapłaciłam jednak te niemałe pieniądze za dodatek do gry w który nawet nie mogę normalnie grać. Kariera detektywa bowiem jest totalnie zbugowana. Wiem, że o tym wszyscy wiedzą, ale jednak to jest żart, że płacę za grę i nawet nie mogę w nią grać tak naprawdę. Cały czas w tej karierze pojawiają się jakieś błędy. Awans jest niemożliwy, bo nawet nie mogę wypełnić niezbędnych warunków. Podejrzany nie stawia się na komisariacie, albo jest zamknięty w celi której nie może otworzyć mój sim. Nie mam modów, zapłaciłam za grę, a wciąż coś musi nie działać. Dodatek wyszedł sto lat temu a nikt tego nie naprawił. Aż odechciewa się grać! 😬
Witaj @intywidfal
Masz rację, ta kariera nie działa dobrze, ale niektóre przeszkody można obejść.
Przede wszystkim nie wszystkie polecenia zostały dobrze przetłumaczone, dlatego doradzam, żebyś nie sugerowała się nimi. Gdy podany rysopis nie zgadza się z aresztowanym, proponuję, żebyś po kolei aresztowała każdego Sima, który wyda ci się podejrzany. Ja tak robiłam i udało mi się awansować.
Co do komisariatu, przyznam, że krótko grałam w oryginalnym komisariacie, bo zbudowałam swój własny i ten nie sprawiał mi żadnych problemów.
W tym temacie dostaniesz odpowiedzi na nurtujące cię pytania: https://answers.ea.com/t5/Problemy-techniczne/The-sims-4-witaj-w-pracy-kariera-detektywa/td-p/5924150
Pozdrawiam. 🙂
Nie jestem pracownikiem EA, pomagam jako gracz.