Forum Discussion

Cogitatus90's avatar
Cogitatus90
Seasoned Newcomer
5 months ago

Tryb tworzenia sima

Witam

Zauważyłam że w trybie tworzenia sima nie wszystkie ubrania z dodatków są przydzielone do kategorii. Przykładowo jeżeli chcesz ubrania z dodatku wyspiarskie życie i klikniesz górne części ubioru to są tam dwa top których nie znajdziesz w kategoriach szczegółowych jak bluzki czy swetry, pojawiają się tylko w widoku ogólnym. Nie wiem czy problem jest w wszystkich grupach wiekowych, ale ewidentnie coś się popsuło. 

Pozdrawiam Cogitatus

3 Replies

• Cogitatus90's avatar
    Cogitatus90
    Seasoned Newcomer
    5 months ago

To ubrania które udało mi się znaleźć bez kategorii szczegółowej. Nie mam wszystkich dodatków więc pewnie jest tego więcej. Jak widać problem dotyczy zarówno dorosłych i dzieci. Okazało się że również rzeczy z gry podstawowej dopadł brak przydzielonej kategorii. 

• danuta720's avatar
    danuta720
    Hero+
    5 months ago

Hej Cogitatus90​ 

Jeżeli jakieś ubrania nie posiadają ikony dodatku, oznacza to, że  pochodzą z podstawy gry. Niektóre ubrania mogą się dublować, gdyż część z nich najpierw zostaje wydana w dodatkach, a potem dołączona przez EA jako prezent do podstawy gry.

• Cogitatus90's avatar
    Cogitatus90
    Seasoned Newcomer
    5 months ago

Nie chodzi o ikony, wiem że przedmioty bez nich są z gry podstawowej. Przedmioty które są powyżej nie mają przydzielonej podkategorii, Są tylko w w ogólnym zbiorze górne części ubioru, dolne części ubioru itd.  Każda ogólna kategoria jest podzielona na podkategorie bluzki, kurtki, swetry... i w tym problem, powyższych przedmiotów nie znajdziemy w żadnej podkategorii. Jeżeli chcesz je włożyć na sima to musisz kliknąć przykładowo górne części ubioru i przeglądać wszystkie przedmioty bez wybierania podkategorii. 

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 12 hours ago
7,593 Posts