Forum Discussion

OlaM5400's avatar
4 years ago
Solved

TS4 Odinstalowanie modyfikacji ze skryptami

Witajcie, mam problem, ponieważ zainstalowałam modyfikacje skryptowe dotyczące jedzenia i zmiany w syrenę, a teraz nie wiem jak je odinstalować, znajduję tylko pliki ubrań, ale reszta dalej gdzieś si...
  • danuta720's avatar
    4 years ago

Witaj @OlaM5400 

Wszystkie modyfikacje, jak i treść niestandardową umieszczamy wyłącznie w folderze Mods.

Folder Tray zawiera tylko pliki:

- domów,

- Simów

- pokoi.

Jeżeli gdzie indziej umieściłaś mody/CC, niż folder Mods, to gra ich nie odczytuje.

Teraz najlepiej wyjmij z gry folder Mods i włącz grę. Nie powinno być w niej już żadnych modów, ani obiektów(w tym ubrań) CC.

Jeżeli chcesz się bawić modami i mieć w grze meble, ubrania, itp..., to przeczytaj uważnie ten poradnik:

https://answers.ea.com/t5/The-Sims-4/Poradnik-Jak-sie-pozbyc-bledow-w-grze-i-problemow-z-modami/m-p/7197126#M1863

Dowiesz się z niego,  jak używać modów/CC,  jak je segregować oraz jak odróżnić modyfikacje ze skryptami od treści niestandardowej.

Pozdrawiam.

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 5 hours ago
7,696 Posts