Usuwanie sims 4
Hejka, mam pytanie dotyczące dodatków ze steam. Jeśli mam konto ea połączone z kontem steam i z obu kont mam zakupione dodatki to, czy jeśli odinstaluje simsy one się usuną. Wiem, że gdybym miała te dodatki na samym koncie ea lub steam nie usunęły by się, ale nie wiem co się może stać jak mam na obu tych platformach.
Z góry dziękuje!
Witaj @Juliki2606
Jeżeli dobrze zrozumiałam, dodatki chcesz usunąć ze swojego komputera, a nie z platformy. Raz zakupione dodatki na którejkolwiek wymienionej przez ciebie platformie - EA App, Steam, pozostaną tam już na zawsze i nawet, gdy zmienisz komputer, będziesz mogła je ponownie stamtąd pobrać/zainstalować.
Co do usunięcia dodatków z komputera - Wejdź w ikonę Komputer, następnie odszukaj na dysku C > folder Origin Games w Plikach Programów (x86) i cały folder The Sims 4 usuń ręcznie do kosza.
Jeżeli chcesz zachować dotychczasowa rozgrywkę to przez usunięciem gry wejdź w katalog Dokumenty>Electronic Arts>The Sims 4 i przenieś na pulpit komputera następujące foldery: Saves i Tray a następnie usuń folder The Sims 4 też do kosza.