Forum Discussion
@megi82
Z góry zastrzegam - nie jestem pracowikiem EA tylko graczem jak ty. Rozumiem twoją wściekłość ale nie ma co się łudzic ze Origin wróci.
Zaczne od nieporozumienia z tak zwaną przez ciebie edycją tradycyjną
. Edydcja Tradydyjna dla słabych komputerów nie działa wcale na EA ap . wiec jej nie masz - to tylko EA zmieniła nazewnictwo - juz nie wyroznia sie osobno Edycji Limitowanej i normalnej - wszystko jak leci to Edycja Standartowa.. Natomiast róznia sie one od startu bo do jednych tytułow albo droszych albo zamawianeych w przedsprzedazy są przywiazane bonusy a do drugich nie. Jesli klikniesz na okładke gry a potem na Zarzadzaj dodatkami to odkryjesz ze wszystkie twoje bonusy za Edycje limitowaną , ba nawet bonusy czworkowy za dodatek Po zmroku z TS3 The Sims3 tam są - lacznie z giftami od EA typu pakiet swiateczny. i wszystkie one są zainstalowane juz w grze.
Zresztą wejdź sobie w panel kupowania - kategoria bar i zobaczysz- grawrantuje ci swoj bar Tiki, a jesli gralaś w Trojke to lampki - nagrody za dodatek Po Zmroku i dalej Odjechany sprzet steamera za preorder Licealnych lat i tak dalej. Wszystko jest. w grze. Nikt cie nie okradł z tych nagród.
Oczywiscie EA ap ma swoje wady - duuzo.. - ale Originu tez nie kochalismy bo pluł on błedami.
Tu masz wszystkie ustawienia w EA ap szczególnie doceniam czyszczenie cache jednym klikniecie, co na Origin bylo żmudnym zabiegiem.
https://answers.ea.com/t5/Dyskusja-ogolna/WSZYSTKIE-USTAWIENIA-w-aplikacji-EA/td-p/12381338/jump-to/first-unread-message
Jesli czegos w bibliotece nie masz, czegoś ci brakuje., to wybierz opcje Wyczysc cache i zrob to
Mylisz się bo nie mam żadnych tych limitowanych baru taki terz nie . Po aktualizacji do Ea app nie mogę grać w grę wywala mnie z gry .... I wyskakują błędy o brakującej zawartości....opcją help przywruć aplikację Ea app nic nie naprawia. Utracilam terz zajęty gnom, i inne rzeczy ktòre były odblokowane w origin. Weszłam w historie kupna gier mają niezły bałagan niby sim city kupiłam wtedy a to nie prawda bo dokładnie w nocy z 24-25 grudnia 2014 roku dostałam pod choinkę the sims 4 edycja limitowana. A zawartość odblokowana na origin zajęty gnom, pakiet streamera, bar taki itd mi znikły. Ponadto Ea zmusiło mnie do ponownego kupna the sims średniowiecze bo terz mi usunęli z konta mimo że nadal mam fakturę z tej gry. Oszuści