MKotwicz1 year agoSolvedUtrata osiągnięć w The Sims 4 Po pobraniu dodatku, osiągnięcia w grze straciły swój zapis. Zależy mi żeby to naprawić EA_Kalina1 year agoHej @MKotwicz Proszę wyjaśnij dokładnie jak wygląda ta sytuacja. Czy zapisy wcześniejszych postaci/ rodzin zupełnie zniknęły czy też cofnęły się np. o kilka dni? Daj znać czy gra podstawowa była też w tym czasie przeinstalowywana?
EA_Kalina1 year agoHej @MKotwicz Proszę wyjaśnij dokładnie jak wygląda ta sytuacja. Czy zapisy wcześniejszych postaci/ rodzin zupełnie zniknęły czy też cofnęły się np. o kilka dni? Daj znać czy gra podstawowa była też w tym czasie przeinstalowywana?
EA_Kalina1 year agoHej @MKotwicz Proszę wyjaśnij dokładnie jak wygląda ta sytuacja. Czy zapisy wcześniejszych postaci/ rodzin zupełnie zniknęły czy też cofnęły się np. o kilka dni? Daj znać czy gra podstawowa była też w tym czasie przeinstalowywana?
EA_KalinaCommunity Manager1 year agoHej @MKotwicz Proszę wyjaśnij dokładnie jak wygląda ta sytuacja. Czy zapisy wcześniejszych postaci/ rodzin zupełnie zniknęły czy też cofnęły się np. o kilka dni? Daj znać czy gra podstawowa była też w tym czasie przeinstalowywana?
Featured PlacesThe Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 43 minutes ago7,750 Posts
The Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 43 minutes ago7,750 Posts
Recent DiscussionsProblem z interakcjami między simsami po aktualizacji. Moja simka ma problem z robieniem jakiejkolwiek interakcji w dodatku "Witaj w pracy" tak samo "Psy i koty". Niestety przycisk naprawiania mało pomaga. Naprawcie to, staje się to irytujące!!! (Kiedy p...ZMIANA DYNASTII W TLE? Po najnowszej aktualizacji moi simowie notorycznie przydzielani są do różnych dynastii, do których wcześniej nie należeli bez mojej zgody. Myślałam, że to jednorazowy problem, ale po każdym włączeniu...Błąd 22! Zrobiłam aktualizacje dwa dni temu i od tamtego momentu nie moge zapisać swojej rozgrywki. Czyściłam pamięć podręczną, naprawiałąm gre ze 100 razy, usuwałam różne foldery cache, mods, cachestr, local...nie da sie kliknac w sima witam. wczoraj zaaktualizowalam gre i wszystko dzialalo,lacznie z modami i CC. dzisiaj odpalam simsy,wlaczam swoja rodzine i klikam w sima i nic-zadne interakcje sie nie pojawiaja. klikam na lodowke,...Zbugowany dodatek Cześć, posiadam kupiony dodatek 4 pory roku na steamie. Niestety, w grze on nie działa - mogę tylko wybrać stroje na zime oraz na lato, ale pogoda/pory roku się nie zmieniają. Co zrobić w taki wypad...