MKotwicz1 year agoSolvedUtrata osiągnięć w The Sims 4 Po pobraniu dodatku, osiągnięcia w grze straciły swój zapis. Zależy mi żeby to naprawić EA_Kalina1 year agoHej @MKotwicz Proszę wyjaśnij dokładnie jak wygląda ta sytuacja. Czy zapisy wcześniejszych postaci/ rodzin zupełnie zniknęły czy też cofnęły się np. o kilka dni? Daj znać czy gra podstawowa była też w tym czasie przeinstalowywana?
EA_Kalina1 year agoHej @MKotwicz Proszę wyjaśnij dokładnie jak wygląda ta sytuacja. Czy zapisy wcześniejszych postaci/ rodzin zupełnie zniknęły czy też cofnęły się np. o kilka dni? Daj znać czy gra podstawowa była też w tym czasie przeinstalowywana?
EA_Kalina1 year agoHej @MKotwicz Proszę wyjaśnij dokładnie jak wygląda ta sytuacja. Czy zapisy wcześniejszych postaci/ rodzin zupełnie zniknęły czy też cofnęły się np. o kilka dni? Daj znać czy gra podstawowa była też w tym czasie przeinstalowywana?
EA_KalinaCommunity Manager1 year agoHej @MKotwicz Proszę wyjaśnij dokładnie jak wygląda ta sytuacja. Czy zapisy wcześniejszych postaci/ rodzin zupełnie zniknęły czy też cofnęły się np. o kilka dni? Daj znać czy gra podstawowa była też w tym czasie przeinstalowywana?
Featured PlacesThe Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 11 hours ago7,568 Posts
The Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 11 hours ago7,568 Posts
Recent Discussionsproblemy ze stabilnością rozgrywki w the sims 4 Witam Mam wszystkie dodatki, pakiety i akcesoria (pomijam zbędne kolekcje które niczego istotnego nie wnoszą). Od kilku miesięcy (jeśli nie od samego początku kiedy to wykupiłem wersję cyfrową sims4...Brak możliwości zajmowania się niemowlakiem Po powrocie simki do domu z pracy, nie mogę zajmować się dzieckiem, brak interakcji, jedynie gdy przełaczy się na niemowlaka są minimalne możliwosci interakcji. Mody Nie wiem dlaczego ale gdy chce odpalić mody i klikam w opcjach by włączyć cc i mody to gra mi mówi żeby działało to trzeba uruchomić ponownie a jak tak robię to nagle ustawienia z modami są wyłączone...Zmiana ID Jak zmienic nazwę ID użytkownika w The Sims 4 na Playstation4? Chciałabym zmienic nazwę ID aby mozna bylo mnie znaleźć w galerii pod inna nazwa. Jest taka możliwość? Jeżeli jest to jak to zrobić krok...Poradnik: Problem lokatorów niepłacących czynszu w The Sims 4 For Rent posiada znany, uporczywy błąd, który często powiązany jest z uszkodzonymi danymi zapisu lub problemami z podstawową mechaniką pakietu. Na razie jednak nie ma oficjalnego rozwiązania tego pr...