MKotwiczNot applicable1 year agoSolvedUtrata osiągnięć w The Sims 4 Po pobraniu dodatku, osiągnięcia w grze straciły swój zapis. Zależy mi żeby to naprawić EA_Kalina1 year agoHej @MKotwicz Proszę wyjaśnij dokładnie jak wygląda ta sytuacja. Czy zapisy wcześniejszych postaci/ rodzin zupełnie zniknęły czy też cofnęły się np. o kilka dni? Daj znać czy gra podstawowa była też w tym czasie przeinstalowywana?
EA_Kalina1 year agoHej @MKotwicz Proszę wyjaśnij dokładnie jak wygląda ta sytuacja. Czy zapisy wcześniejszych postaci/ rodzin zupełnie zniknęły czy też cofnęły się np. o kilka dni? Daj znać czy gra podstawowa była też w tym czasie przeinstalowywana?
EA_Kalina1 year agoHej @MKotwicz Proszę wyjaśnij dokładnie jak wygląda ta sytuacja. Czy zapisy wcześniejszych postaci/ rodzin zupełnie zniknęły czy też cofnęły się np. o kilka dni? Daj znać czy gra podstawowa była też w tym czasie przeinstalowywana?
EA_KalinaCommunity Manager1 year agoHej @MKotwicz Proszę wyjaśnij dokładnie jak wygląda ta sytuacja. Czy zapisy wcześniejszych postaci/ rodzin zupełnie zniknęły czy też cofnęły się np. o kilka dni? Daj znać czy gra podstawowa była też w tym czasie przeinstalowywana?
Featured PlacesThe Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 2 years ago7,870 Posts
The Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 2 years ago7,870 Posts
Recent DiscussionsBłedy Ma ktoś może problem z cechami u mnie sim ma ceche aktywny i wydaje dziwny odgłos tak jakby kogoś wołał i jest głośny jeszcze coś jest nie tak z relacjami przeważnie albo simowie mają nudną rozmowe a...Zepsute Strangerville Mam zbagowane chyba całe Strangerville… Na wstępie napiszę, że to nie wina modów, naprawiałam grę, próbowałam na dwóch różnych zapisach, a nawet tworzyłam nowy folder The Sims 4 w dokumentach, żeby g...Brak zawartości zakupionej na rynku w bibliotece EA Hej! Właśnie zakupiłem dzisiaj na wyprzedaży kolekcji na rynku kolekcje Greenhouse Haven. Niestety mam ją tylko w zbiorze na rynku, a nie w bibliotece EA APP. Trochę się martwię ponieważ nie kupowałe...ea app nie czyta dodatkow zakupionych na steam hejka, potrzebuje pomocy, probowalam odinstalowac zainstalowac ponownie wszystko a i tak nic nie dziala jak odpalam gre przez ea nie czyta mi dodatkow ze steama i na odwrot :C usuwalam tez pliki w f...Zawartość nie została zainstalowana Mam problem z grą (w sumie, nawet nie wiem, jak to nazwać), bo próbując edytować stworzoną wczoraj rodzinę, żeby rozpocząć nową rozgrywkę, cały czas otrzymuję takie powiadomienie: ZAWARTOŚĆ NIE ZOS...