MKotwiczNot applicable1 year agoSolvedUtrata osiągnięć w The Sims 4 Po pobraniu dodatku, osiągnięcia w grze straciły swój zapis. Zależy mi żeby to naprawić EA_Kalina1 year agoHej @MKotwicz Proszę wyjaśnij dokładnie jak wygląda ta sytuacja. Czy zapisy wcześniejszych postaci/ rodzin zupełnie zniknęły czy też cofnęły się np. o kilka dni? Daj znać czy gra podstawowa była też w tym czasie przeinstalowywana?
EA_Kalina1 year agoHej @MKotwicz Proszę wyjaśnij dokładnie jak wygląda ta sytuacja. Czy zapisy wcześniejszych postaci/ rodzin zupełnie zniknęły czy też cofnęły się np. o kilka dni? Daj znać czy gra podstawowa była też w tym czasie przeinstalowywana?
EA_Kalina1 year agoHej @MKotwicz Proszę wyjaśnij dokładnie jak wygląda ta sytuacja. Czy zapisy wcześniejszych postaci/ rodzin zupełnie zniknęły czy też cofnęły się np. o kilka dni? Daj znać czy gra podstawowa była też w tym czasie przeinstalowywana?
Featured PlacesThe Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 1 day ago7,880 Posts
The Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 1 day ago7,880 Posts
Recent Discussionsbrakująca rozgrywka Zakupiłam pakiet the sims 4 Miłość i rodzina w opisie jest: The sims 4 ślubne historie pakiet rozgrywki the sims 4 Być rodzicem pakiet rozgrywki oraz the sims 4 razem raźniej dodatek Niestety po...Brakująca zawartość z Pakietów Wytwórców Podczas gry nie jest widoczna zawartość z pakietów wytwórców kupiona przed ostatnią aktualizacją. Widoczna jest tylko zawartość z pakietu kupionego 22 sierpnia, już po aktualizacji. W zakładce "mój ...Problem z małżeństwem po wyjściu z CAS Moi Simowie przestają być małżeństwem po wyjściu z trybu CAS. Zauważyłam ten problem podczas zmiany ubrań, preferencji zainteresowań lub co lubię/nie lubię. Małżonkom po wyjściu z CAS zmienia się sta...Problem z włączeniem gry Hejka! Od ostatniej aktualizacji mam problem z włączeniem gry. Wchodzę na EA app i klikam graj a gra muli i muli klikam na kafelek gry ale to nic nie daje, wyłączałam komputer, uruchamiałam ponowni...Burglar never spawns, even with Heist Havoc lot challenge enabled Platform: PC Burglar visits no longer occur in my game. I have the “Allow Burglar Visits” option enabled. I also tested the Heist Havoc lot challenge, which is supposed to increase the frequency...