Forum Discussion

1187c3bf13bb66f's avatar
3 years ago

Wiejska Sielanka - brak zawartości

Dziś kupiłam dodatek wiejska sielanka. Płatność przeszła dostałam potwierdzenie na maila w aplikacji EA jest pobrana, jak wchodzę w grę w moich pakietach również jest widoczna, jednak nie ma jej zawartości. Nawet jak odblokuje ukryte światy, pojawia się ten z wiejskiej sielanki jako niedostępny - ale jak wchodzę to pojawia się informacja, że już posiadam ten dodatek. 

Mam najnowszą wersję gry 1.93.146.1020, naprawiłam grę 2 razy, wszystkie mody wyłączyłam, wyczyściłam cashe aplikacji. Nic nie pomogło. 

3 Replies

• @1187c3bf13bb66f0 mały update - odinstalowałam grę i zainstalowałam ponownie w rezultacie utraciłam dostę do dwóch pozostałych dodatków tj zwierzaki i cztery pory roku. Zaznaczam, że korzystam tylko z aplikacji EA. Jakiś czas temu przeniosłam się z orgin, jednak do dziś wszystko działało. Pokazuje mi, ze mam te dodatki, ale brak zawartości w grze.
  • kreatora's avatar
    kreatora
    Hero (Retired)
    3 years ago
    @1187c3bf13bb66f0

Wyczyść cache aplikacji
    https://help.ea.com/pl-pl/help/faq/clear-cache-to-fix-problems-with-your-games/
    Nastepnie spróbuj naprawić grę - kliknij trzy kropki na okładce TS4 w bibliotece - opcja Napraw. Jest szansa ze dodatki sie doinstalują.

Jesli to wszystko nie pomoże wyloguj sie z EA ap i zamknij tą aplikacje.
    Nastepnie pobierz Origin z tego linku, - na szczęście wciąż działa -
    zainstaluj go i zaloguj sie do Origin identycznie jak logowałaś się do EA ap. (ten sam mail i hasło)
    https://www.dm.origin.com/download
    Otwórz bibliotekę gier, te dodatki powinny tam być i napraw grę na Origin
    Prawym myszy na okładkę The Sims4 - opcja Napraw.

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 1 month ago
7,631 Posts