Forum Discussion
Witaj @MEEIQ
Daj znać czy masz mody, tak jak prosi @danuta720 .
- 6 years ago
W trybie życia w pewnym momencie, kiedy przesuwałam na wodzie skuter, zniknął on ale fale pojawiające się pod nim dalej były widoczne, nie dało się go sprzedać ani schować do wyposażenia bo jakby.. nie było go, dopiero kiedy postawiłam coś pod wodą i przesunęłam obszarowo "usuń" to udało się go sprzedać, ale reset gry nic nie dał więc to był ewidentnie błąd gry, a ten problem puki co wystąpił tylko raz ale warto to naprawić, tak samo przeszkadzające w grze są znikające tarasy i balkony w domkach na palach...
- danuta7206 years agoHero+
Witaj @MEEIQ
Przyznam, że u mnie takie błędy nie występują, a gram na wyspie od 21 czerwca, więc nie może to być bug gry. 🙂
Podstawowe pytanie - czy masz w grze jakieś mody lub/i CC?
Prosiłabym też o dołączenie raportu „dxdiag” Twojego komputera - instrukcja.
Pozdrawiam.
- 6 years ago
Modyfikacje mam, ale zrobiłam to samo po odinstalowaniu modów i było tak samo, jak do tej pory nie zdarza się to za każdym razem, coraz rzadziej (odwołuję się tu również do błędów z poprzedniego posta) jedyny błąd który występuje cały czas to znikająca podłoga w domku na palach tam gdzie jest taras albo balkon oraz dron który przelatuje przez górki podczas "nagrywania filmiku z okolicy", nie tylko ja mam ten problem bo widziałam go u Youtuber'ów i też występował. Chodzi o to, że pod pewnym kontem podłoga zanika i potem znowu się pojawia a dron po tej komendzie znika w górkach kiedy takowa mu się pojawia na drodze.
About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy
Recent Discussions
- 29 minutes ago
- 2 days ago