Forum Discussion

WciecieAkapitow's avatar
2 years ago
Solved

Wszystkie możliwe sposoby na nieśmiertelność sima bez kodów

Sul sul!

Przychodzę z zapytaniem jak sprawić aby sim był nieśmiertelny ale bez kodów. Potrzebuje tego do fabuły w mojej rodzinie. Szukam sposoby żeby sim (nie stając się żadną postacią nadprzyrodzoną np. wampir) stał się nieśmiertelny. Wiem, że ponoć można to zrobić jakoś naukowo ale nie mam pojęcia jak i nie mogę znależć żadnej informacji na ten temat. Byłabym wdzięczna za pomoc i wypisanie jak największej liczby sposobów na nieśmiertelność.  
Z góry dziękuję <3

• danuta720's avatar
    danuta720
    2 years ago

@WciecieAkapitowe 

Niestety nie ma takiej możliwości w zwykłej rozgrywce, o czym napisali już moi poprzednicy.  Zdjęcie, które pokazałaś to zdjęcie cech Sima, który  zostaje nieśmiertelny łącząc  postać maga z karierą naukowca.

W zwykłej rozgrywce, w karierze naukowca  nie ma możliwości stworzenia eliksiru nieśmiertelności, a do podjęcia tej kariery potrzebny jest dodatek "Witaj w Pracy".

Jedynie możesz wyprodukować eliksir młodości (bez kupowania go w sklepie) , ale  jest to potrawa o nazwie "Ambrozja" i ona tylko przedłuża życie , nie powoduje nieśmiertelności.

Do zrobienia jej potrzebujesz:

♣ 10 poziom gotowania

♣ 10 poziom wykwintnego gotowania

♣ 5 lub wyższy poziom ogrodnictwa

♣ 3 lub wyższy poziom wędkowania

Oraz potrzebne składniki:

♣ Anioł morski - jest to ryba, którą możemy złowić w Wierzbowej Zatoczce, przy 3 lub wyższym poziomie wędkowania.

♣ Kwiat Śmierci - możemy go zdobyć przez szczepienie granatu i orchidei po osiągnięciu 5 lub wyższego poziomu ogrodnictwa

♣ Eliksir młodości - do kupienia w sklepie z nagrodami za 1500 punktów

wiec, jak widzisz koło się zamyka.

Jeżeli wiec chcesz zrobić challenge dla siebie lub dla innych graczy, musisz wziąć pod uwagę nadnaturalne postaci, lub pozwolić na użycie kodów/modów. Nie ma innej drogi.

11 Replies

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,146 PostsLatest Activity: 6 hours ago