Forum Discussion

werciaxmat's avatar
werciaxmat
New Novice
30 days ago
Solved

Wydarzenie: Zew natury - wyzwanie w segmencie "Ukojenie w przyrodzie" nie działa

Zadanie eventowe w segmencie "ukojenie w przyrodzie" > "wytwórz dwa drewniane krzesła do jadalni z odzysku" nie działa z żadnym ze stolików stolarskich, z różnymi simami. Wyłączenie/włączenie gry nic nie daje. Modów brak.

• Miałam ten sam problem i okazało się, że najpierw trzeba odebrać w wydarzeniu nagrodę "drewniane krzesło do jadalni z odzysku", bo jest to przepis stolarski, który umożliwia simom wytwarzanie tego obiektu na stołach. Jeżeli odebrałaś nagrodę i dalej nie działa, to niestety nie wiem dlaczego tak się dzieje. 😥

4 Replies

• werciaxmat's avatar
    werciaxmat
    New Novice
    29 days ago

Zgadza się miałam nieodebraną nagrodę! Wszystko działa :)

• werciaxmat​ 

Gdy klikniesz na stół rzeźbiarski, dostępne są tam dwie opcje: "Krzesło do jadalni" i "krzesło z odzysku do jadalni". Przyznam, że ja gapa początkowo wybrałam tę pierwszą opcje i mój Sim zrobił zwykle krzesło do jadalni, a trzeba wybrać tę drugą opcję. 🙂

• Fizielekk's avatar
    Fizielekk
    Seasoned Newcomer
    30 days ago

Miałam ten sam problem i okazało się, że najpierw trzeba odebrać w wydarzeniu nagrodę "drewniane krzesło do jadalni z odzysku", bo jest to przepis stolarski, który umożliwia simom wytwarzanie tego obiektu na stołach. Jeżeli odebrałaś nagrodę i dalej nie działa, to niestety nie wiem dlaczego tak się dzieje. 😥

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,311 PostsLatest Activity: 17 hours ago