Forum Discussion

Danielow142's avatar
5 years ago

WYKORZYSTANY KOD

WITAM 

ZAKUPIŁEM PRZEDWCZORAJ GRE I DZIŚ  PRZY PRÓBIE INSTALACJI GRY DOSTAŁEM KOMUNIKAT ŻE KOD ZOSTAŁ JUŻ WYKORZYSTANY...

CO MOGE ZROBI?

4 Replies

• nadmienię tylko że ta odpowiedz:
    "

nformacja o zarejestrowanym kodzie oznacza, że gra została już przypisana do Twojego konta Origin i drugi raz konto nie przyjmie tego kodu.

Wejdź teraz do Biblioteki gier i tam poszukaj okładki gry, gdy nie zobaczysz jej tam to na górze tej strony kliknij w Filtr, a następnie w zakładkę "Ukryte gry" - tam powinna znajdować się Twoja gra." 

jest nie pomocna ponieważ 

• kreatora's avatar
    kreatora
    Hero (Retired)
    5 years ago

@Danielow142

Są dwie opcje:

Albo to ty zaraz po zakupie gry, zalozyles konto, wpisales kod gry, który wtedy oczywiście działał,. a teraz po prostu logujesz sie nie na to samo konto na ktorym zarejestrowales gre. W takim wypadku zamiast nicku uzyj adesu mailowego jaki podales zakladajac konto.

Druga gorsza opcja to taka,:  Ty teraz probujesz zarejestrowac  kupiona gre po raz pierwszy, Nigdy doąd tego kodu nie wpisywaleś, a dostajesz info ze kod jest wykorzystany. . Oznacza to  że kod gry ktorą kupiles juz ktos wykorzystał wczesniej
    Kod bowiem wygasa gdy za jego pomocą rejestrujesz gre po raz pierwszy na koncie Origin.. Gdzie kupiłeś te gre? Jesli w sklepie to powinienes złozyc reklamacje.

Nie jestem pracownikiem EA

• W dniu dzisiejszym złożyłem reklamacje czas pokaże co odpiszą 

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 3 hours ago
7,704 Posts