Forum Discussion

simsisi96's avatar
5 years ago

Wyprawa na Batuu

Mam problem z rozgrywką na Batuu - mianowicie nie pojawia się VI Moradi, kiedy chcę wykonać misję. Hondo należy do ruchu oporu, a nie do Łajdaków i nie chce dać mi misji dla Łajdaków, a por. Agnon jest Łajdakiem i nie chce dawać misji dla Najw. Porządku. 

Wychodziłam wielokrotnie z otoczenia, wracałam i nadal VI się nie pojawia. Naprawiałam dodatek w Originie i nadal nic. Co mogę jeszcze zrobić, żeby móc kontynuować misje na Batuu? Nic nie pomaga ☹️

1 Reply

• kreatora's avatar
    kreatora
    Hero (Retired)
    5 years ago
    @simsisi96

Vi Moradi poiwinien się pojawić , gdy niektóre z początkowych zadań ruchu oporu zostaną wykonane. i gdy w nastepnym twoim zadaniu jest wymagana rozmowa z nim.
    Jednak jesli uzywasz skript modów takich jak MCC moze się nie zjawic gdy zostanie przedzielony przez mod do innej pracy jako sprzedawca, czy barman,
    Jesli wiec uzywasz modow wplywajacych na rogrywke wyjmij je z folderu mods, z folderu gry usuń plik localthumbcache.package i napraw grę na Origin.
    Origin/Moja biblioteka gier - prawym myszy na okładkę gry - opcja Napraw, musisz odczekac az Origin sprawdzi pliki pakietu Wyprawa na Batu.
    Jesli nie uzywasz modow wcale, to tez usun plik wymieniony wyzej i sprobuj naprawic gre na Origin,

Nie jestem pracownikiem EA

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,199 PostsLatest Activity: 2 days ago