6 years ago
wyrzut
Hej, mam taki problem po wielkiej aktualizacji Origin i The Sims 4 (tej 64-bitowej). Mogę normalnie włączyć grę, wybrać rozgrywkę i wejść do świata. Kiedy pojawia się ekran ładowania z plumbobem zw...
Hej @Justinya0
Udało Ci się rozwiązać problem na podstawie porad od @danuta720 i @kreatora ? 🙂 Daj nam znać 🙂
Jeżeli przedtem zapisałaś grę (bez włączonych modów) to niestety będziesz musiała te Simy powtórnie ubrać w CAS.
Myślę też, że nie zastosowałaś się do wszystkich wcześniejszych moich porad, oraz nie przeczytałaś dokładnie poradnika, bo wiedziałabyś wtedy, że Obiekty w CAS (ubrania, włosy, etc) nie należą do kategorii modów, tylko nazywają się CC (Custom Content), czyli niestandardowa treść.
Nigdy też nie wyłączaj w grze zawartości zmodyfikowanej, bo to nie wystarczy, gdyż ta opcja nie działa prawidłowo i po włączeniu aktualizacji gry może ja zepsuć. Gdy masz w grze jakieś zepsute mody/CC to bezwzględnie należy wyjmować z niej folder Mods wraz z całą zawartością, a potem usunąć z niego wszystkie zepsute (patrz poradnik)
Jeżeli lubisz mieć w grze zawartość zmodyfikowaną to na Origin wyłącz automatyczną aktualizację gry i zawsze przed aktualizacją gry wyjmuj na pulpit folder Mods.
Przeczytaj Poradnik.
Pozdrawiam.