Forum Discussion

ada_maslow's avatar
3 years ago
Solved

Zła liczba dni w grupie wiekowej

Witam, Teoretycznie patch z 2.08 miał naprawić problemy z wiekiem simów, jednak ja nadal borykam się z problemem długości życia. Zawsze grałam na długim życiu a liczba dni w grupie wiekowej nadal ws...
  • kreatora's avatar
    3 years ago

@ada_maslow

Najpierw idż do folderu gry w Dokumenty/Electronic Arts /The Sims4, znajdź tam plik Options i wywal go do kosza
    *Sciezka do folderu TS4 w Win10
    Kliknij znaczek Windowsa w lewym dolnym rogu ekranu. Z listy Menu start co sie otworzy wybierz" System" i kliknij to . Otworzy sie kolejna lista -wybierz Ten komputer Nastepnie > dysk C > Uzytkownicy > nazwa komputera albo twoje imię > Dokumenty > Electronic Arts > The Sims 4

Dodatkowo Jeśli uzywasz modów i CC
    Przenieś/wysuń folder mods myszką na pulpit z folderu gry. Usuń z folderu gry także plik localthumbcache.package oraz wszystkie foldery ze słowem cache w nazwie. Gra odtworzy je po włączeniu.
    Idź na Origin/Moja biblioteka gier - prawym myszy na okładke TS4 - opcja Napraw. Musisz poczekać aż Origin sprawdzi wszytkie dodatki jakie posiadasz.
    Przeczytaj tez ten podrecznik
    https://answers.ea.com/t5/The-Sims-4/Poradnik-Jak-sie-pozbyc-bledow-w-grze-i-problemow-z-modami/td-p/7197126/jump-to/first-unread-message

Po usunieciu pliku Options, ewentualnym sprawdzeniu modów i po uruchomieniu gry wejdż z trybu rozgrywki do opcji gry i ustaw wszysko tam od nowa jak ci pasuje.

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,024 PostsLatest Activity: 18 minutes ago