Forum Discussion
@Karolinka10
Bardzo dobra rada z updajem sterowników karty od @danuta720.!
Gdybys miala program Nvidii Ge Force Experience to dostawalabys info o kazdym updajcie steroników automatcznie.
Ale zrob "czystą" instalacje tych sterownikow
Tu jest link do sterownikow Nvidii
https://www.nvidia.com/Download/
Natomiast mam dla ciebie inne wazne info:
Na anglojezycznym forum raportowano o tym zjawisku i uznano go za bug tego dodatku. Bug jest tak dziwny, bo objawy wskazuja wlasnie na problem z komputerem ze nie przyszlo mi do glowy szukac tego tam W skrócie - po wlaczeniu gry ta generuje setki nowych pustych rodzin NPCi poniewaz gra nie porafi wygenerowac pelnych rodzin i wiec nieustannie próbuje generować nowe i nic nie moze jej zatrzymać, Gdy gra wyczerpie zasoby pamieci komputera to sie zawiesi.
Ostatni patch od EA mial to naprawić ale naprawiono tylko opcje ze nie ma tego w nowo tworzonym zapisie natomiast stare zapisy w ktorych wciaz grałaś są zepsute bo aktualizacja nie potrafiła ich naprawić
https://answers.ea.com/t5/Bug-Reports/PARTLY-FIXED-Game-creating-tons-empty-households-Save-game-blo...
Tak ze generalnie zainstaluj nowe sterowniki zrestatuj komputer , zacznij grę w nowym sejfie i sprawdź po30 minutach gry, czy zjawisko zniklo.
Nie czysc tego folderu z zasobem sarych sterowników bo masz mnostwo miejsca na dysku i to nie stanowi problemu
Co do bledu Live Kernel Event - to powoduje go na 100% cos podlaczonego do komputera - to moga byc nawet sluchawki . Po prosty odlaczaj po kolei kazde urządzenie tego typu (mysz. klawiatura, czy sluchawki) i wlączaj ponownie pozwalając aby komputer wykryl nowe urządzenie,
Jesteście naprawdę wielcy. Duże dzieki. Urządzenia peryferyjne już wczoraj odłączałam -i fakt mam też słuchawki, ktore notabene były wcześniej też podłączone i wszystko śmigało. Zrobię wszystko co sugerujecie i zacznę grać na nowym zapisie. Zobazcymy co to przyniesie. faktycznie sterowniki karty grafiicznej nieco stare u mnie są, ale myślę, że to gra, bo jak grałam na starych zapisach (a mam ich kilka) to zawswze szło aż miło , zeby po jakimś czasie ( 4-5 dni simowych) bach - czylo jak Kreatora pisze. Pozdrawiam wszystkich . Odezwę się jak mi idzie.
About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy
Recent Discussions
- 5 hours ago
- 10 hours ago
- 10 hours ago
- 10 hours ago
- 10 hours ago