Forum Discussion

jamajczak_exe's avatar
5 years ago
Solved

Zabugowane Emocje w The Sims 4

Witam wszystkich mam problem z grą The Sims 4. A więc chodzi mi o emocje.Chodzi mi dokładnie że nie dość że niektóre emocje nie chcą zniknąć to nawet gra nieprawidłowo je pokazuje. Np otrzymam nastrójnik nieswój to gra sobie nic z tego nie robi i pokazuje mi że jest pogodny itp. Ale ciekawostką jest to że przy sprawdzaniu odzielnie CC i modów to jest chyba wina CC. Ale co CC ma do emocji. Proszę o kogoś żeby mi pomógł bo przez to się nie da grać. I nie wiem czy to jest istotne czy nie ale grę mam z neta bo nie będę płacił za tak brzydką i zabugowaną grę. A bez modów i CC nie mogę w tą grę grać.

6 Replies

• @jamajczak_exe 

Wiesz co, jeśli piszesz że masz grę z neta i zaznaczyłeś że "nie będziesz płacił za brzydką grę i zbugowaną "- nie kupioną w sklepie wersję pudełkową lub z Origin.

To może właśnie ta wersja z neta jest zbugowana i brzydka. Jeżeli kupisz np. z Origin lub w sklepie w pudełku - ładnie zapakowaną, to będzie ślicznie wyglądać i bez bugów.

• @Narayen jak pisałem wyżej bez CC i modów gra działa bez błędów a podczas sprawdzania to chyba CC za to odpowiada. I pisząc że ta gra jest brzydka mam namyśli że np tekstury i obiekty są słabej jakości a mam wymaksowane ustawienia. Więc czy możesz mi pomóc?
  • Narayen's avatar
    Narayen
    Legend
    5 years ago

@jamajczak_exe 

Nie w tym rzecz, bo na pewno odpowiedzialne są mody i CC, tylko na serio,

Masz tą grę kupioną legalnie czy ściągnąłeś ją z sieci? Ponieważ wszystkie mody oraz większość CC są poprawiane pod najnowsze aktualizacje gry i z takimi wersjami starszymi mogą już nie współpracować.

Kup grę legalnie to Ci pomożemy 🙂

• @Narayen Tak mam grę z sieci ale w the sims 3 też mam mody i cc i jakoś nie mam żadnych problemów. I też jest z sieci. Ale mi się wydaje że po prostu mam za dużo tego CC i gra głupieje. Ale ok będe sobie musiał radzić samemu. No nic dzięki i tak.

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,308 PostsLatest Activity: 26 minutes ago