Forum Discussion

Julekk280510's avatar
4 years ago

zadaj

Witam, jestem użytkownikiem gry The Sims 4 od około 2018 roku. Od tego czasu forum Origin którego używam zmienił się, co widać na poniżej załączonych przeze mnie zdjęciach. Jest tam najprostsze porównanie jak to wygląda u mnie a jak u mojej kuzynki. Mimo ze próbuję wszelkich metod nic nie działa. Również nie działają mi w rozgrywce pobrane mody Cas, co działa bez problemu u kuzynki. Galeria u nas wygląda także inaczej. Moja kuzynka widzi postacie/domy/itp. innych graczy a u mnie ich nie ma w ogóle.

Jednak na początku gdy przyjrzałam się tej sprawie weszłam na stronę EA i założyłam tam nowe konto (ponieważ wcześniej go nie miałam) również połączyłam je z nową wersją Origin i tam wszystko działało. Tylko jest jeden problem ponieważ tam nie mogę pobrać gry bo pisze ze kod został wykorzystany.

Czy ktoś miał podobny problem i udało mu się to naprawić?

Proszę o pomoc.

2 Replies

• kreatora's avatar
    kreatora
    Hero (Retired)
    4 years ago

@Julekk280510

Gra zostaje przypisana na amen do jednego - jedynego konta na ktorym po raz pierwszy zostala uruchomiona i nie wykorzystasz kodu na innym koncie bo juz jest wykorzystany,.

Nie bardzo wiadomo ktore zdjecie jest twoje a ktore twojej kuzynki. Jednak porównując strone pierwszą twoja i twojej kuzynki wyglada na to ze albo Ty masz konto dziecka bo nie masz opcji wejscia do galerii, a kuzynka ma konto osoby "dorosłej" albo masz wersje Tradycyjną gry,

1. Czy zakładając te stare konto nie podałas przypadkiem wieku (ponizej lat 16) a na nowym juz podalas wiek starszy?
    Mając konto dziecka nie mozesz wejsc do Galerii i widzieć pracy innych graczy, Nie mozesz tez kupowac gier w sklepie Origin
    Nie wiem czy na koncie dziecka masz w opcjach gry - (szukaj w "Menu gry'trzy kropki na gorze po prawej stronie ekranu opcja z nazwą "Inne") - mozliwosc właczenia modyfikacji i modów ze skryptami. Jesli nie masz to znaczy na koncie dziecka ta opcja nie istnieje.
    Jesli ukonczylas 16 lat to konto powinno sie zmienic automatycznie z konta dziecka w konto osoby doroslej z tym ze to czasem sie opóźnia

2. Inna opcja jest ze masz Wersje Tradycyjną gry (dla slabszych komputerów )
    Galeria, banery gier i funkcje społecznościowe nie będą działały z Edycją Tradycyjną. Nie otrzymasz żadnych prezentów ani nowych aktualizacji . Jeśli zechcesz dokupić inne Dodatki, Akcesoria i Pakiety rozgrywki wydane przed Uniwersytetem, musisz to zrobić w sklepie Origin. Wciąż jednak masz dostęp do swojej biblioteki. - dokladnie jak to wyglada u ciebie
    Aby sprawdzic jaka masz wersje gry numer wersji Sims 4 na dole ekranu menu..Jeśli numer kończy się na 1530, masz wersję Tradycyjną gry - będzie to na samym dole ekranu małymi literami.

Mody wydane po dacie 10 listopad 2019 rok nie beda dzialac w wersji tradycyknej

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,305 PostsLatest Activity: 2 hours ago