Forum Discussion

VixaBrysik's avatar
VixaBrysik
Rising Novice
2 months ago

Zapisywanie w galerii

Nie mogę zapisać w galerii żadnej parceli którą stworzyłam jak i tych które są domyślnie w światach, jestem połączona z siecią, usunęłam wszystkie mody, naprawiałam grę. Myślałam że również nie będzie mi działać zapisywanie rodzin, ale z tym nie mam problemu. O co chodzi?!

7 Replies

• VixaBrysik's avatar
    VixaBrysik
    Rising Novice
    1 day ago

A to nie jest tak że nie muszę mieć połączenia z internetem gdy zapisuję coś w mojej bibliotece?  Zrobiłam tak i niestety dalej są te komunikaty. Próbowałam zapisać parcelę która jest domyślnie w grze ( bo te raczej mają mało obiektów) i dalej nie chce się zapisać.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 days ago

To, że pusta działka zapisała się (choć długo), a przy innych pojawia się komunikat o przekroczonym czasie oczekiwania, często wskazuje na problem z połączeniem albo zbyt dużą ilość obiektów na parceli.

Na początek zresetuj proszę połączenie: wyłącz router na około 2-3 minuty, potem uruchom go ponownie i dopiero wtedy włącz grę. Czasami to wystarcza, żeby przywrócić stabilną synchronizację z Galerią.

• VixaBrysik's avatar
    VixaBrysik
    Rising Novice
    3 days ago

•Pusta działka się zapisała, ale trwało to dosyć długo.

•Tak tutaj mi chodzi głównie o moją bibliotekę a nie udostępnianie.

•Czasami wyskakuje inny komunikat np.:

,, Upłynął czas oczekiwania podczas przesyłania. Sprawdź połączenie internetowe lub spróbuj ponownie za chwilę.''

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 days ago

VixaBrysik​ Mam kilka pytań:

• Czy problem występuje przy każdej parceli, nawet bardzo małej (np. pustej działce)?
    • Czy próbowałaś zapisać parcelę jako „Do mojej biblioteki” (offline) zamiast bezpośrednio do Galerii online?
    • Czy pojawia się ten sam błąd za każdym razem, kiedy próbujesz zapisać coś w Galerii?

• Zielonka2308's avatar
    Zielonka2308
    Seasoned Newcomer
    2 months ago

Hej 

Ja mam tak samo że nie mogę zapisac zadnej swojej parceli , ale wiesz jak ja to robie , no i u mnie działa za każdym razem ,sama to wymysliłam XD 

Że

Chyba z 10 razy próbuje zapisac dom , zmieniam minimalnie nazwe domu XD i wychodze i chwile gram swoimi simami , wiadomo zapisuje , wychodze z gry , włączam ją ponownie , chwile gram i patrze do galerii i pyk dom zapisany XD 

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 1 month ago
7,631 Posts