Forum Discussion

Gabaiii's avatar
Gabaiii
Seasoned Newcomer
10 days ago

"zew natury"

W trakcie wyzwania "zew natury" jednym z zadań jest aby wejść do wanny z hydromasażem w stroju kąpielowym, który uzyskaliśmy jako nagroda w trakcie tego wyzwania. Niestety po przebraniu w strój kąpielowy mam tylko możliwość wejść nago. Więc nie jestem w stanie wykonać tego zadania.

7 Replies

• Blumbuseq's avatar
    Blumbuseq
    Rising Newcomer
    3 days ago

U mnie problem wygląda następująco, mam zadanie żeby wejść do wanny w tym stroju, tylko stroju brak, próbowałem już w normalnym ale i tak nie działa ;(

• danuta720's avatar
    danuta720
    Hero+
    4 days ago

RomekBln​ 

Wejdź z Simką do CAS >kliknij w zakładkę "Do pływania/Na cale ciało", a następnie otwórz panel filtra i kliknij w zakładkę > Specjalne i tam zaznacz "Nagrody za wydarzenia":

• RomekBln's avatar
    RomekBln
    Rising Newcomer
    4 days ago

Tak, odebrałam (przejęłam konto męża 🤣). Z tym że żaden z moich simów nie ma go w zakładce "zmień strój"

• Gabaiii's avatar
    Gabaiii
    Seasoned Newcomer
    5 days ago

Ja odebrałam ten specjalny kostium i próbowałam w obu wannach ale w obu mam tylko opcje wejdź nago.

• Gabaiii​ 

Chodzi o tego rodzaju wannę :

Ja użyłam tej do wyzwania, ale pochodzi ona z akcesorów "Perfekcyjne patio".

RomekBln​  Czy na pewno odebrałeś nagrodę z poprzedniego wyzwania? Czy przebrałeś Sima w CAS w specjalny kostium kąpielowy? 

• RomekBln's avatar
    RomekBln
    Rising Newcomer
    6 days ago

Ja mam opcje "wejdź" ale i tak mi sie nie zalicza zadanie 🙄

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,305 PostsLatest Activity: 7 hours ago