zmiana adresu e-mail - konto EA /ktoś złośliwe zgłasza moją zawartość w galerii
1.Ponieważ nie jestem jakoś specjalnie biegła odnośnie gier. Konto na EA mam od około 2019r. Chciałam zmienić maila, ponieważ rzadko już z tamtego korzystam i zdarza się, że nie pamiętam do niego hasła. Nie mogę się za to zabrać, ponieważ boję się, że coś pójdzie nie tak i stracę całkowicie kolekcje sims 4. Na stronie pomoc EA byłam, ale nic z tego nie rozumiem (w teorii wygląda prosto ale...) - nawet boje sie tam w cokolwiek klikać, bo coś pochrzanię : ( Czy ktoś mogłby napisac jak w PRAKTYCE krok po kroku wygląda zmiana tego adresu?
2. Ktoś randomowo zgłasza moją zawartość (wygląda to w taki sposób, że jak zaznaczę w opcjach gry "ukryj zgłoszoną zawartość" to nie wyświetlają się niektóre parcele lub postaci) albo wstawia jakieś komentarze w których nie wiadomo o co chodzi bo są pisane innym alfabetem. Jak zablokować całkowicie komentowanie swoich prac w galerii?
Sama mam ochotę zgłosić tą osobę, tyle, że niestety zgłoszenia są anonimowe i nie znam nazwy uzytkownika - a jak widać - zgłoszenia nie powinny być anonimowe, bo są nadużywane. Bo żeby kogoś zgłosić to osoba ktorej prace są zgłaszane powinna znać powód, a nie ot tak z czterech liter ktoś naciska redflag bo mu sie np. moja facjata nie podoba.