Forum Discussion

wikix11's avatar
wikix11
Rising Novice
19 hours ago

ZMIANA DYNASTII W TLE?

Po najnowszej aktualizacji moi simowie notorycznie przydzielani są do różnych dynastii, do których wcześniej nie należeli bez mojej zgody. Myślałam, że to jednorazowy problem, ale po każdym włączeniu rozgrywki od nowa sytuacja się powtarza, moi simowie nie należą już do dynastii, w której zostawiłam ich przed wyjściem z gry. Czy ktoś też zauwazył ten problem?

The Sims 4, Królewskie dziedzictwo

4 Replies

• danuta720's avatar
    danuta720
    Hero+
    11 hours ago

karina_anaya97​ , wikix11​  W takim razie trzeba poczekać na naprawienie błędu. Jednak, żeby błąd został naprawiony, zagłosujcie nad pierwszym postem, gdyż twórcy gry przyjrzą się błędowi dopiero wtedy, gdy dużo graczy zgłosi ten błąd.

• karina_anaya97's avatar
    karina_anaya97
    Seasoned Newcomer
    13 hours ago

Nie rozwiąże. Pod moim postem gracze próbowali już wszystkich możliwych opcji. Aktualizacja miała wprowadzić wszystkie dzieci do dynastii ale wprowadza wszystkich powiązanych ze sobą podwójnie lub potrójnie do różnych dynastii z którymi są powiązani. Usunięcie niczego nie zmieni. Trzeba by było usunąć wszystkie istniejące dynastie i czekać aż naprawią błąd.

• wikix11​ 

W podanym wyżej temacie gracze zaproponowali tymczasowe rozwiązanie problemu:

Stwórz nową dynastię i przenieś do niej wszystkich ze swojej rodziny. To doprowadzi do zerwania więzi rodzinnych o długiej tradycji i skomplikowanych liniach krwi. 

Może to rozwiąże (chwilowo) problem.

• Tak, dodałam ten wątek od razu po aktualizacji. Link 

https://forums.ea.com/idea/the-sims-4-bug-reports-en/rl-sims-changes-dynastiesconstant-message-after-loading/13401358

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 30 minutes ago
7,751 Posts