vjedkaSeasoned Newcomer3 months agoZnikające zdjęcia i obrazy. W mojej grze od prawie roku, po pewnym czasie zdjęcia i obrazy stają się tylko czarnym obrazem. Dzieje się tak na wszystkich zapisach.
EA_KalinaCommunity Manager3 months agoHej vjedka Zerknij proszę na ten wątek, w którym @danuta720 zebrała najważniejsze informacje dotyczące opisywanej przez Ciebie sytuacji.
EA_KubaCommunity Manager to EA_Kalina3 months agoDaj nam znać czy udało Ci się rozwiązać problem vjedka
Featured PlacesThe Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 1 hour ago7,703 Posts
The Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 1 hour ago7,703 Posts
Recent DiscussionsChodzenie Zauważyłam że Simowie zaczynają chodzić wzdłuż ścian a nie swobodnie jak wcześniej. Zamiast iść na wprost idą wzdłuż ściany i nie można normalnie budować bo wszystko ich blokuje bug z dodatkiem Mam problem z dodatkiem „4 pory roku” gdy podtac ubiera jakiekolwiek ubranie z tego dodatku wszystko zamienia sie w czerwono biale pytajniki nie mam zadnych modyfikacji. Nigdy czegos takiego nie mial...Błąd podpowiedzi opisu w zadaniach do wykonania w domu - Konsultant ds. miłości Hej, w komputerze jest kategoria "Eksploruj..." podczas, gdy w zadaniu podpowiedź błędnie opisuje jako kategorię "Wyszukiwanie". Screeny powyżej. Pełna kolekcja, bez modów. Błąd wyświetlania - Sznur lampek "Poziomy" z Dochodowe hobby Hej, w pokoju, w piwnicy (poziom -1) mam pod sufitem umieszczone lampki z Dochodowego hobby (bez kodu bb.moveobjects on i bez użycia klawisza ALT, tzn. tak jak gra pozwala je umieścić sama),...Interakcja HAKOWANIE > Oceny szkolne - błąd Hej. Moja simka - nastolatka - na komputerze może hakować oceny szkolne, mimo że została wyrzucona z liceum. Pełna kolekcja, bez modów.