vjedkaSeasoned Newcomer2 months agoZnikające zdjęcia i obrazy. W mojej grze od prawie roku, po pewnym czasie zdjęcia i obrazy stają się tylko czarnym obrazem. Dzieje się tak na wszystkich zapisach.
EA_KalinaCommunity Manager2 months agoHej vjedka Zerknij proszę na ten wątek, w którym @danuta720 zebrała najważniejsze informacje dotyczące opisywanej przez Ciebie sytuacji.
EA_KubaCommunity Manager to EA_Kalina2 months agoDaj nam znać czy udało Ci się rozwiązać problem vjedka
Featured PlacesThe Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 22 hours ago7,618 Posts
The Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 22 hours ago7,618 Posts
Recent DiscussionsNie mogę uruchomić konsoli kodów Ctrl + Shift + C Nie mogę uruchomić konsoli kodów Ctrl + Shift + C w grze The Sims 4 na PC. Zrobiłam już następujące rzeczy, bez efektu: wyłączyłam mody usuwając je z folderu Mods, wyłączyłam nakładki w grze, zmienia...Potrzeby simów nie opadają Mam problem z potrzebami simów, w ogóle nie opada zabawa,towarzystwo i higiena, pęcherz,głód i energia opadają baaardzo powoli wystrczy że się załatwią rano a w nocy mają nadal 3/4paska zielone. Prze...Problem z dodatkami Witam, jakoś dwa lata temu z moim bratem przenieśliśmy się z ps4 na ps5. Ja grałam głowie w Simsy i miałam dość sporo dodatków jednak po przeniesieniu na ps5 wszystkie moje dodatki zniknęły ale rozgr...Gra zacina się o godzinie 8:00 Jestem zdesperowana i pilnie potrzebuję pomocy — mój save w The Sims 4 EA App stał się prawie całkowicie niegrywalny. Save jest ogromny — gram od listopada, 3 pokolenia, wiele rodzin, i włożyłam w ...Gra zacina się o godz. 8:00 Jestem zdesperowana i pilnie potrzebuję pomocy mój save w The Sims 4 EA App stał się prawie całkowicie niegrywalny. Save jest ogromny gram od listopada, 3 pokolenia, wiele rodzin, i włożyłam w niego...