Forum Discussion

Simseje's avatar
Simseje
New Adventurer
1 day ago

Znikające przedmioty

Hej,

nie po raz pierwszy znikają mi kozy i owce miniaturki. Po prostu przy którymś wejściu do rodziny ich nie ma - na parceli, w wyposażeniu simów czy wyposażeniu rodziny.\

Ponadto dzisiaj, nie wiem nawet kiedy, czy po podróży, czy po pobycie w szpitalu (narodziny sima) zniknęły mi 3 stacje ładujące wraz z kryształami, które się na nich ładowały.

Pełna kolekcja, bez modów, PC. Naprawa gry nie pomogła.

1 Reply

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    16 hours ago

Hej Simseje​ 

Rozumiem, że to musi być mega irytujące – szczególnie jak znikają rzeczy, na które trzeba było poświęcić sporo czasu 😕

Możesz spróbować:
    - sprawdzić wcześniejsze wersje zapisu (.save.ver w folderze saves) – czasem da się wrócić do momentu przed zniknięciem przedmiotów
    - unikać częstego przechodzenia między parcelami bez zapisu – spróbuj zapisywać grę ręcznie przed podróżą lub ważnym wydarzeniem
    - spróbować zapisać grę jako nowy zapis (Zapisz jako) i grać dalej na nim – u części graczy to stabilizowało takie problemy
    - sprawdzić czy problem pojawia się też w nowej rodzinie – żeby upewnić się czy to jeden save czy coś szerszego

Daj znać, czy dzieje się to tylko w tej jednej rodzinie.

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 5 hours ago
7,857 Posts