Forum Discussion

9275726's avatar
9275726
Seasoned Newcomer
3 months ago

Zniknęły dodatki i godziny

Zniknęły mi wszystkie dodatki a godziny się wyzerowały ,  nie mam siły ani ochoty by się rozpisywać bo jusz wcześniej zgłosiłam ten błąd w narzędziu do zgłaszana błędów. Prubowałam jusz wszystkiego , mam dość zgłaszania tego samego błędu w kółko, proszę o redukcje błędu .

5 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 months ago

Hej 9275726​ 

W wiekszości przypadków zgłaszanych na forum, brak dodatków oznaczał logowanie się do niewłaściwego konta. 

• jeśli dodatki były kupione w sklepie EA będą widoczne w historii transakcji
    • jeśli w historii transakcji widzisz np. tylko The Sims 4 kupioną za 0 zł. oznacza to, że do konta była dodana wersja darmowa

Upewnij się czy po zalogowaniu się innym adresem email widzisz swoją pełną kolekcję gier. Sprawdź także logowanie się za pomocą samego EA ID, czyli Twojego pseudonimu w grze.

• 9275726's avatar
    9275726
    Seasoned Newcomer
    3 months ago

W historii transakcji nic niema , i logowałam się już przez ID.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    3 months ago

Czy tu na Forum logujesz się tym samym ID ​ 9275726 ? Być może posiadasz inne konto, gdzie Twoja nazwa jest bardziej spersonalizowana.

Daj też znać czy w historii transakcji jest wyłącznie The Sims 4 za 0 PLN? Czy dodatki były kupowane w sklepie EA, dawniej Origin?

• 9275726's avatar
    9275726
    Seasoned Newcomer
    3 months ago

Loguje się e-mailem . W mojej historii dosłowne nic nie ma , dodatki prawie wszystkie  były kupowane w EA (jeden kupiłam w empiku ) .

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    3 months ago
    9275726 wrote:

W mojej historii dosłowne nic nie ma , dodatki prawie wszystkie  były kupowane w EA (jeden kupiłam w empiku ) .

Jeśli nie widzisz zamówień w historii transakcji, oznacza to, że na tym koncie nigdy nie było kupionych tych dodatków. Oznacza to, że gry masz na innym koncie. Spróbuj raz jeszcze zalogować się w EA app za pomocą EA ID - przypomnij sobie jaki był Twój nickname.

Jeśli wciąż nie uda Ci się zalogować na właściwe konto, proszę skontaktuj się z nami bezpośrednio poprzez czat. 

Przygotuj następujące informacje: 

• adres e-mail powiązany z twoim kontem EA 
    • dowolne nazwy użytkownika lub konsolowe identyfikatory (np. tagi gracza Xbox Live czy identyfikatory internetowe w sieci PlayStation™Network) powiązane z twoim kontem EA 
    • wszelkie numery faktur za gry kupione w naszym sklepie (możesz je znaleźć w potwierdzeniu od EA/ Origin - potwierdzenia są zawsze wysyłane na adres email konta) lub kody produktów posiadanych gier. 

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 5 minutes ago
7,531 Posts