Forum Discussion

dominikafili's avatar
12 months ago
Solved

zniknęły mi wszystkie dodatki do the sims 4

1. zniknęły mi wszystkie moje zakupione dodatki do gry the sims 4

wszystko kupowałam stacjonarnie, czyli mam opakowania i kody w na płytę. 

po aktualizacji czerwcowej weszłam na moje konto (mam pewność ze nie zalogowałam się na żadne inne)

i nie było żadnych moich dodatków, pokazuje mi ze te dodatki są nie zakupione, niestety nie mam dowodów zakupu ponieważ kupowałam je od 2015r jak pisałam stacjonarnie. Uprzedzając pisałam do EA w „moich sprawach” podobno sprawa została zakończona ale nie dostałam żadnego maila, chciałam się skontaktować telefonicznie z jakimś doradca ale nigdzie nie ma takiej możliwości. Szczerze nie wiem już co robić a wydalam dużo pieniędzy na nie…

• Spróbuj odzyskać aplikację w ustawieniach. Ja dzisiaj też miałam zdziwko jak otworzyłam aplikację ea,pokazało mi, że mogę zainstalować sobie the sims 4 podstawę za darmo. Oczywiście wszystkie dodatki i sims 3 też zniknęły. Na szczęście opcją odzyskiwania aplikacji zadziałała.

5 Replies

• Spróbuj odzyskać aplikację w ustawieniach. Ja dzisiaj też miałam zdziwko jak otworzyłam aplikację ea,pokazało mi, że mogę zainstalować sobie the sims 4 podstawę za darmo. Oczywiście wszystkie dodatki i sims 3 też zniknęły. Na szczęście opcją odzyskiwania aplikacji zadziałała.

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    12 months ago

Do porad @basbosa15 dołączam jeszcze, aby sprawdzić czy logujesz się na właściwe konto. Być może posiadasz kilka kont EA, dlatego zaloguj się za pomocą innego adresu email oraz za pomocą samego EA ID, czyli twojego pseudonimu w grze.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    12 months ago

Nie dostaliśmy jeszcze odpowiedzi od Ciebie @dominikafili. Oznaczyłam jednak porady @basbosa15 jako rozwiązanie - mogą się przydać innym, którzy tu zajrzą. Jeśli masz więcej pytań albo potrzebujesz pomocy, daj znać! 

• Nelsoon0809's avatar
    Nelsoon0809
    Seasoned Newcomer
    3 months ago

Hej, potrzebuje pomocy,po zmianie nazwy w ea loginu i numeru.spokojnie zalogowałam się na konto ea i uruchomiłam the sims 4, po czym gram sobie i patrze ze z pośrod 11 dodatkow został tylko ostatni ktory kupiłam jakis czas temu,a tamte przepadły zostały mi tylko skrypty na kompie..jestem zaałamana n///ie wiem juz co zrobić.Tamte dodatki były kupowane stacjonarnie,normalnie na kodzik..Co mam zrobić pisalam z 3 msc temu email do ea, w ciagu dalszym sie mam odzewu,a zalezy mi na tych simsach..

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,326 PostsLatest Activity: 5 hours ago