1. EA Forums
  2. EA Forums PolskiThe Sims
  3. The Sims 4
  4. The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Forum Discussion

Recent Discussions

• Aleksandraxx3's avatar

brakująca rozgrywka

Zakupiłam pakiet the sims 4 Miłość i rodzina w opisie jest: The sims 4 ślubne historie pakiet rozgrywki the sims 4 Być rodzicem pakiet rozgrywki oraz the sims 4 razem raźniej dodatek Niestety po...
    Aleksandraxx3
    20 hours ago
  • ofiaraevernever's avatar

Jak skontaktować się z EA?

Od początku zeszłego roku gram w The Sims 4 i mam niestety duży problem z zalogowaniem się na konto, a moje pytanie jest następujące ,jak mam spytać EA o pomoc jeśli nie pokazuje mi się jaki kontak...
    ofiaraevernever
    1 day ago
  • HeLtoniewyspa's avatar

Błąd w pakiecie rozgrywki "Dzień w spa"

Moi simowie poszli do spa i gdy kliknęłam na szafkę na polecenie Przebierz się w szlafrok to zamiast założyć szlafroki założyli kostiumy halloweenowe. Moja simka założyła kostium Ahsoka a mój sim Dar...
    HeLtoniewyspa
    1 day ago
  • Hankaszklanka444's avatar

Problem z włączeniem gry

Hejka! Od ostatniej aktualizacji mam problem z włączeniem gry. Wchodzę na EA app i klikam graj a gra muli i muli klikam na kafelek gry ale to nic nie daje, wyłączałam komputer, uruchamiałam ponowni...
    Hankaszklanka444
    2 days ago
  • Jula365's avatar

Nie mogę wejść do trybu życia

Hej, przydałby mi się pomoc kogoś trzeciego bo już sama nie wiem co robię źle. Mam problem żeby wejść do trybu życia (uprzedzając robię wszytko z wyjętym folderem mods). Ogólnie działa mi tryb budowa...
    Jula365
    3 days ago