Hej! Mam pewien problem, moze to jakis bug. Mianowicie moja simka juz od dawna jest supergwiazdą, najwyższa ranga, ale nie dostalam do tej pory tabliczki slawy, która umieszcza sie na podlodze (jak t...
Nie znajdziesz tabliczki w wyposażeniu Sima, ani w wyposażeniu rodziny. Pojawi się ona dopiero podczas ceremonii. W tym celu musisz udać się do Starlinght Boulevard, tam wybrać jakąś tabliczkę znajdującą się na chodniku, klikasz w nią i pojawi się opcja "Ceremonia umieszczenia gwiazdy" - klikasz w tę opcję, czekasz aż pojawią się fani, a następnie postępujesz po kolei, jak na poniższych zdjęciach:
Po pojawieniu się fanów pojawi się opcja "umieść tabliczkę", robisz to na tym samym kafelku, w którym wybrałaś opcję "Ceremonia umieszczenia gwiazdy".
Po wybraniu na kafelku opcji "umieść tabliczkę", pokaże się takie okienko - klikasz na tabliczkę w okienku:
Tabliczki nie da się nigdzie przenieść, musi ona pozostać w tej alei.
Ceremonię powinno się zorganizować zaraz po nadaniu tytułu Supergwiazdy i ukazaniu się tego komunikatu:
Nie wiem, czy po dłuższym czasie to zadziała, ale spróbuj, może się uda.
Dzieki za odpowiedz, problem w tym, ze moja simka kiedy zostala supergwiazdą nie otrzymała żadnej tabliczki, wiec kiedy jestem w tej alei gwiazd i klikam na pusty kwadrat, pisze, ze muszę zostać supergwiazdą, żeby ją otrzymać 😔
Nie wystarczy sam tytuł, Twoja Simka musi mieć najwyższy poziom sławy i odpowiednią ilość punktów, oraz dostęp do punktów sławy najwyższego poziomu. Sim zdobędzie punkty, gdy będzie utrzymywał stały kontakt z fanami, fotografował się z nimi, rozdawał autografy, nawiązywał kontakty/znajomości (zdobywał nowych fanów), itd... Także, gdy będzie brał udział w różnych uroczystościach i sam je organizował. Część z tych zadań pokazuje gra, a część trzeba samemu wykonać, także w pracy jako aktor, darczyńca,twórca trendów. Punkty sławy Sim może łatwo stracić, a wtedy nawet mając nadal tytuł supergwiazdy, nie będzie mógł zdobyć tabliczki sławy.
Gdy przez kilka dni Sim nie będzie utrzymywał kontaktów z fanami i zdobywał nowych fanów, poziom jego sławy spadnie.
About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy
Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,150 PostsLatest Activity: 8 hours ago