Forum Discussion

mia999's avatar
mia999
Rising Novice
2 months ago

Zwrot The Sims 4 Dom SpongeBoba i The Sims 4 Dziecięcy pokój SpongeBoba.

CZy jest możliwość zwrotu The Sims 4 Dom SpongeBoba i The Sims 4 Dziecięcy pokój SpongeBoba i odzyskanie pieniędzy Ponieważ posiadam tak że zestaw bikini dolne i dla mnie jest to 

7 Replies

• mia999's avatar
    mia999
    Rising Novice
    2 months ago

ten jest do 

-Dom Spongeboba

-Dziecięcy pokój Spongeboba

-Bikini Dolne Zestaw

• mia999's avatar
    mia999
    Rising Novice
    2 months ago

bikini dolne jest tym samym  co dom i dzieciecy pokój spongeboba 

• mia999's avatar
    mia999
    Rising Novice
    2 months ago

nie napisałąm w tamtym poscie o jaki kakretnie kit mi chodzi

spongebob to wzasadzie zakup z grudnia

• mia999's avatar
    mia999
    Rising Novice
    2 months ago

chiałąm zrocic te dwa osobne kity ale nie dokonca wiedziałam jak znaleźc pomoc wiec sobie wtedy odpusciłam

• danuta720's avatar
    danuta720
    Hero+
    2 months ago

mia999​ 

Wszystkie zakupione zestawy zgłasza się tak samo, jak to zostało to opisane w tamtym wątku. Nie ma potrzeby zakładać nowych tematów. :) 

Znalazłam tez takie informacje:

W The Sims 4 można zwrócić dodatek, ale zależy to od platformy (EA App, Steam) i czasu od zakupu

. Na EA App zwrot jest możliwy zazwyczaj w ciągu 24 godzin od pierwszego uruchomienia lub 14 dni od zakupu. Na Steam zwrot jest możliwy do 14 dni, jeśli dodatek nie był używany przez ponad 2 godziny.

Najważniejsze zasady zwrotów dodatków The Sims 4:

• EA App / Origin: Zwrot jest możliwy, jeśli nie grałeś w dodatek lub zrobiłeś to niedawno. Należy wejść w Historię zamówień i wybrać "Zażądaj zwrotu".
    • Steam: Zwroty przysługują w ciągu 14 dni, o ile gra z dodatkiem nie była uruchomiona dłużej niż 2 godziny.
    • Ograniczenia: DLC (dodatki, pakiety rozgrywki, akcesoria,kits-y) często nie podlegają zwrotowi, jeśli zostały zakupione osobno i uruchomione.
    • Inne: W przypadku zakupu tego samego dodatku dwukrotnie (duplikat), warto skontaktować się z pomocą techniczną EA.

Warto pamiętać, że odinstalowanie dodatku w aplikacji EA/Origin jest możliwe poprzez zarządzanie zawartością w opcjach gry.

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 1 day ago
7,760 Posts