Forum Discussion
7 Replies
Hej mia999
Zauważyłam, że zdublowałaś temat, prawdopodobnie jest to błąd. Podsyłam prawidłowy wątek: czy można cos zrobic jesli dwa razy pobrało mi pieniadze za kit ? | EA Forums - 13237005
Pozdrawiam
- mia9992 months agoRising Novice
tamten był do jesiennej mody
ten jest do
-Dom Spongeboba
-Dziecięcy pokój Spongeboba
-Bikini Dolne Zestaw
bikini dolne jest tym samym co dom i dzieciecy pokój spongeboba
nie napisałąm w tamtym poscie o jaki kakretnie kit mi chodzi
spongebob to wzasadzie zakup z grudnia
chiałąm zrocic te dwa osobne kity ale nie dokonca wiedziałam jak znaleźc pomoc wiec sobie wtedy odpusciłam
Wszystkie zakupione zestawy zgłasza się tak samo, jak to zostało to opisane w tamtym wątku. Nie ma potrzeby zakładać nowych tematów. :)
Znalazłam tez takie informacje:
W The Sims 4 można zwrócić dodatek, ale zależy to od platformy (EA App, Steam) i czasu od zakupu
. Na EA App zwrot jest możliwy zazwyczaj w ciągu 24 godzin od pierwszego uruchomienia lub 14 dni od zakupu. Na Steam zwrot jest możliwy do 14 dni, jeśli dodatek nie był używany przez ponad 2 godziny.
Najważniejsze zasady zwrotów dodatków The Sims 4:
- EA App / Origin: Zwrot jest możliwy, jeśli nie grałeś w dodatek lub zrobiłeś to niedawno. Należy wejść w Historię zamówień i wybrać "Zażądaj zwrotu".
- Steam: Zwroty przysługują w ciągu 14 dni, o ile gra z dodatkiem nie była uruchomiona dłużej niż 2 godziny.
- Ograniczenia: DLC (dodatki, pakiety rozgrywki, akcesoria,kits-y) często nie podlegają zwrotowi, jeśli zostały zakupione osobno i uruchomione.
- Inne: W przypadku zakupu tego samego dodatku dwukrotnie (duplikat), warto skontaktować się z pomocą techniczną EA.
Warto pamiętać, że odinstalowanie dodatku w aplikacji EA/Origin jest możliwe poprzez zarządzanie zawartością w opcjach gry.