Forum Discussion

KubaHa01's avatar
KubaHa01
New Novice
4 months ago
Solved

Brak dodatku w luncherze

Hej, mam problem z dodatkiem Kariera. od jakiegoś czasu nie widnieje w luncherze, mimo ze mam go zakupionego. Czy ktoś wie co w takiej sytuacji zrobić? Próbowałem już odinstalować i naprawić całą grę...
  • EA_Kalina's avatar
    2 months ago

Niestety przez forum nie mamy możliwości bezpośrednio pomóc w sprawach związanych z kontem EA, ale dorzucam kilka wskazówek, które mogą przydać się każdemu, kto trafi na ten wątek.

• Upewnijcie się, że dodatki zostały kupione na właściwym koncie EA – wiele osób ma kilka kont, zwłaszcza odkąd The Sims 4 jest darmowe. Wszystkie zakupy dokonane przez EA app / Origin powinny być widoczne w historii transakcji na tym konkretnym koncie.
    • Polecam sprawdzić nasz poradnik: Jeśli nie widzisz gry na swoim koncie, a zakup jest w historii zamówień.
    • A jeśli w EA app pojawia się komunikat „Gra została usunięta z Twojej biblioteki”, tutaj znajdziecie dodatkowe wyjaśnienia.

Dodam też, informację

Gdzie bezpiecznie kupować rozszerzenia, pakiety do gry, zestawy i nie tylko?

Featured Places

Node avatar for The Sims Dyskusja o serii

The Sims Dyskusja o serii

Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.Latest Activity: 1 day ago
1,435 Posts