Forum Discussion

maartynqxx's avatar
maartynqxx
New Novice
1 month ago
Solved

Dodatek zainstalowany, ale nie działa w grze

Hej, 

mam problem z dodatkiem Rajska Wyspa do the sims 3. Mianowicie, pobrałam dodatek, zainstalowałam, w launcherze również jest zaznaczony jako aktywny, wszystko wygląda jakby było ok, ale w samej grze go nie ma. 

Czy ktoś miał podobny problem i wie jak go rozwiązać? Bardzo proszę o pomoc. 

• Hej ...

maartynqxx​  u Ciebie może to wynikać z wersji gry. The Sims 3 ma osobną wersję 64-bit (na nowsze systemy) i jeśli gra działa na innej wersji niż dodatek, część zawartości może się w ogóle nie pojawiać. W takiej sytuacji najlepiej skontaktować się bezpośrednio z EA Help, żeby sprawdzili czy wszystko jest poprawnie przypisane do konta i wersji gry.

1423262​ u Ciebie wygląda to trochę inaczej, bo pytajniki zamiast ubrań często oznaczają, że gra nie może wczytać plików dodatku. Sprawdź, czy antywirus albo Windows Defender nie blokuje folderu gry albo dodatków - warto dodać The Sims 3 do wyjątków i potem uruchomić launcher jeszcze raz.

Dodawanie wyjątków i aktualizacja programów antywirusowych.

6 Replies

• 1423262's avatar
    1423262
    Rising Newcomer
    1 month ago

mam tak samo ale moje postacie gdy maja ubranie z tego dodatku maja pytajniki na sobie i nie wiem czemu bo nie mam zadnych modyfikacji

• maartynqxx's avatar
    maartynqxx
    New Novice
    1 month ago

Ja nie mam nawet ubrań, zero zawartości dodatku… 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 month ago

Hej ...

maartynqxx​  u Ciebie może to wynikać z wersji gry. The Sims 3 ma osobną wersję 64-bit (na nowsze systemy) i jeśli gra działa na innej wersji niż dodatek, część zawartości może się w ogóle nie pojawiać. W takiej sytuacji najlepiej skontaktować się bezpośrednio z EA Help, żeby sprawdzili czy wszystko jest poprawnie przypisane do konta i wersji gry.

1423262​ u Ciebie wygląda to trochę inaczej, bo pytajniki zamiast ubrań często oznaczają, że gra nie może wczytać plików dodatku. Sprawdź, czy antywirus albo Windows Defender nie blokuje folderu gry albo dodatków - warto dodać The Sims 3 do wyjątków i potem uruchomić launcher jeszcze raz.

Dodawanie wyjątków i aktualizacja programów antywirusowych.

• Nekus2000's avatar
    Nekus2000
    Seasoned Novice
    7 days ago

U mnie nie działa kariera. Pisałam z EA już 8 razy i nawet prosiłam ich o usunięcie tego dodatku z konta bym mogła go kupić od nowa, ale nawet tego nie chcą zrobić tylko idą w zaparte. Szlag mnie już z tym trafia, bo do grania potrzebuje wszystkich dodatków 

Featured Places

Node avatar for The Sims Dyskusja o serii

The Sims Dyskusja o serii

Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.Latest Activity: 1 day ago
1,452 Posts