Forum Discussion

Lunarti's avatar
Lunarti
Seasoned Newcomer
1 day ago

Dodatki do The sims 3 przestały działać.

Hejj
aktywowałam kilka lat temu dodatki do the sims 3, które zostały zakupione w postaci kodu. Wszystkie działały bez problemu, jednak jakiś czas temu chciałam wrócić do grania i okazało się, że dwa z nich przestały. Są zainstalowane, jednak w launcherze gry, jak i w samej grze już się nie pojawiają. Robiłam wszystkie próby naprawy jakie zostały mi polecone i nadal nic. Pisałam również już z supportem na czacie i zostałam poinformowana, że bez znajomości tych kodów oni nie są w stanie nic zrobić, a ja niestety nie mam dostępu już do tego konta z którego je kupiłam. Czy jest coś co mogę jeszcze zrobić?

2 Replies

• Lunarti's avatar
    Lunarti
    Seasoned Newcomer
    2 hours ago

Wszystkie dodatki mam na jednym koncie EA, więc to nie ten problem. 

Niestety ta druga sytuacja..

Kupiłam je na stronce typu g2a, kinguin itd (nawet nie pamiętam na której, przez to, że było to bardzo dawno), także nie mam nawet jak się skontaktować z tym sprzedawcą. Osoba z supportu, z którą pisałam, również mi to polecała, więc jestem trochę w punkcie wyjścia..

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    4 hours ago

Hej Lunarti​ 

Czy możesz nieco uściślić co rozumiesz przez

"nie mam dostępu już do tego konta z którego je kupiłam."

Jeśli dodatki są przypisane do innego konta EA, trzeba będzie przejść proces weryfikacji na obu kontach, by je połączyć. 

Jeśli dodatki zostały kupione z niezaufanego sprzedawcy, to obawiam się, że będziesz musiała kontaktować się bezpośrednio z nim. 

Featured Places

Node avatar for The Sims Dyskusja o serii

The Sims Dyskusja o serii

Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.Latest Activity: 2 hours ago
1,453 Posts