Forum Discussion
Cześć @klaudiakonie32
Pamiętaj, że dodatki do The Sims 3 znajdują się w zakładce Zawartość Dodatkowa (pod przyciskiem GRAJ), która ukaże się po kliknięciu na okładkę z grą w Twojej bibliotece gier na Origin. Będzie wyglądać to mniej więcej tak:
Jeśli dodatki znajdują się w Twojej bibliotece, wtedy nawet utrata płyty nie jest problemem, bo zawsze możesz pobrać je bezpośrednio z naszego klienta 🙂 Natomiast w przypadku, gdy ciągle nie możesz znaleźć dodatków, zalecam abyś skontaktowała się z nami telefonicznie.
Witaj @natuszkaa
Polecam, abyś jeszcze raz zapoznała się z punktem 4. 🙂
- Jeśli znajdujesz się na właściwym koncie EA, a dodatki z których wcześniej mogłeś korzystać, nagle przestały być dostępne, koniecznie skontaktuj się z zespołem ds. przestrzegania zasad użytkowania naszych produktów pod adresem email: lets_talk@ea.com. Dodatkowe informacje znajdziesz w tym artykule. Nie zapomnij opisać z jakim dodatkiem dokładnie masz problem!
Mam nadzieję, że sprawę uda się szybko wyjaśnić 🤞
,,To sort this issue out, we'll need a little of your assistance. Please contact Origin support in order to find out what caused this issue, then please send us screenshots of the chat. The purchased key has to be visible in the conversation.
The screenshots should be full-screen and unedited. The provided data will only be used in the complaint resolution process and nowhere else. Providing accurate materials will help us a lot in resolving your issue asap."
Nawet po tym chciałam wprost napisać w jakiejś pomocy na help.ea.com na podany wyżej adres, lecz link w tym samym zdaniu przenosi mnie do artykułu, gdzie każą wypełnić jakiś formularz. Wszystko byłoby do zniesienia, gdyby nie to, że jedyny kontakt jaki mi EA oferuje to kontakt telefoniczny, z którego nie będę mogła pozyskać żadnych dowodów dla G2A.
- EA_Ataashi8 years ago
EA Staff (Retired)
Cześć @OpusMeganium
Nawet w przypadku kontaktu telefonicznego z naszym centrum pomocy, zawsze po zakończeniu rozmowy otrzymasz wiadomość email z potwierdzeniem potrzebnych informacji, wysłaną na adres przypisany do Twojego konta EA.
Jednak jeśli chcesz skorzystać z angielskiego czatu na stronie EA Help, pamiętaj aby zmienić flagę w prawym górnym rogu. Tylko po wyborze odpowiedniego kraju, opcja czatu będzie dostępna 🙂
- 8 years ago
Ja mam problem z launcherem. Mimo CZTEROKROTNEJ próby zainstalowania ponownie dwóch brakujących dodatków (zwierzaki i kariera) nadal ich w launcherze nie ma. A robię wszystko jak w instrukcji. No i.... z biblioteki znikły mi Pokolenia i Cztery pory roku. Kupowałem całą kolekcję na Allegro w Grudniu 2016. Próbowałem kontaktu ze sprzedawcą, zero odzewu. Już pal licho te usunięte z biblioteki (jakim prawem bez powiadomienia?). Co mam zrobić by działały zwierzaki i kariera
- EA_Odix8 years ago
EA Staff (Retired)
@Skynert Witaj!
W przypadku, gdy ciągle nie możesz znaleźć/zainstalować dodatków, zalecam abyś skontaktował się z nami telefonicznie. Nasi koledzy sprawdzą Twoje konto i zawartość na nim.
- 7 years agoCześć, wyjaśniło się coś? Mam ten sam problem z tymi dodatkami. Mam je na originie, pokazuje, że są zainstalowane a w grze ich nie ma.
- 7 years ago
@Honcia98Tak. Brawo dla EA tak w ogóle. Pomoc techniczna twierdzi że naruszyłem Warunki Korzystania z Usług. Tylko nie chcą powiedzieć co konkretnie. Ani nadal nie mogę ponownie zakupić brakujących 3 dodatków. Nie mam jednak zamiaru płacić 2 razy za to samo.... Jeden dostałem od sprzedawcy jako rekompensatę waszej kradzieży. Sprawa idzie do Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumenta. Nigdy nic od EA już nie kupie. Ogólnie to nic nie chcą wyjaśnić konkretnie ani pomóc.
About The Sims Dyskusja o serii
Recent Discussions
- 5 hours ago
- 2 days ago