Forum Discussion
Cześć @OpusMeganium
Nawet w przypadku kontaktu telefonicznego z naszym centrum pomocy, zawsze po zakończeniu rozmowy otrzymasz wiadomość email z potwierdzeniem potrzebnych informacji, wysłaną na adres przypisany do Twojego konta EA.
Jednak jeśli chcesz skorzystać z angielskiego czatu na stronie EA Help, pamiętaj aby zmienić flagę w prawym górnym rogu. Tylko po wyborze odpowiedniego kraju, opcja czatu będzie dostępna 🙂
Ja mam problem z launcherem. Mimo CZTEROKROTNEJ próby zainstalowania ponownie dwóch brakujących dodatków (zwierzaki i kariera) nadal ich w launcherze nie ma. A robię wszystko jak w instrukcji. No i.... z biblioteki znikły mi Pokolenia i Cztery pory roku. Kupowałem całą kolekcję na Allegro w Grudniu 2016. Próbowałem kontaktu ze sprzedawcą, zero odzewu. Już pal licho te usunięte z biblioteki (jakim prawem bez powiadomienia?). Co mam zrobić by działały zwierzaki i kariera
- EA_Odix8 years ago
EA Staff (Retired)
@Skynert Witaj!
W przypadku, gdy ciągle nie możesz znaleźć/zainstalować dodatków, zalecam abyś skontaktował się z nami telefonicznie. Nasi koledzy sprawdzą Twoje konto i zawartość na nim.
About The Sims Dyskusja o serii
Recent Discussions
- 5 hours ago
- 2 days ago