Forum Discussion
11 Replies
Przeniesiono na Polskie forum The Sims.
- EA_Kalina11 months ago
Community Manager
Hej @paulazuzia123
Upewnij się, że uruchamiasz grę z poziomu EA app a nie skrótu na pulpicie. Dodatkowo sprawdź czy możesz ją uruchomić z poziomu zupełnie nowego konta administratora.
Daj znać jak poszło.
Thanks @ElliotLH
Tak uruchamiam z aplikacji. Nie włącza się. Dostaje komunikat "coś poszło nie tak"
Klikam też przycisk Napraw. I wyświetla się ten sam komunikat
- EA_Kalina11 months ago
Community Manager
@paulazuzia123 uruchom grę z poziomu zupełnie nowego konta administratora i sprawdź czy działa.
W przypadku dalszych problemów:
- wykonaj aktualizacje aplikacji EA, uruchamiając program EA app Updater: C:\Program Files\Electronic Arts\EA Desktop\EA Desktop\EAUpdater.exe
- uruchom App Recovery: C:\Program Files\Electronic Arts\EA Desktop\EA Desktop\App Recovery
Niestety problem dalej pozostaje mimo wykonania zaleceń
- EA_Kalina11 months ago
Community Manager
Spróbuj zainstalować grę, w innej lokalizacje niż dotychczas, ale z poziomu tego nowego konta Windows.
Czy mogłabym poprosić o przykład lokalizacji. Nie znam się za bardzo na tym
Zainstalowałam grę na nowym folderze. Zaczęłam instalować grę w aplikacji EA. Dostaje powiadomienie w aplikacji EA pod grą the SIms 3 "błąd instalacji". Proszę o informację czy firma EA jest w stanie udzielić mi pomocy w tej sprawie. Mam zakupioną grę a nie mogę z niej korzystać
Niestety firma EA nie odpowiada na potrzeby użytkowników. Miałam założoną sprawę dotyczącą problemu z grą która została zakończona bez udzielenia mi pomocy. Pracownicy EA nie odpowiadają na wiadomości na forum. Szkoda
About The Sims Dyskusja o serii
Recent Discussions
- 8 hours ago
- 2 days ago