Dzień Dobry,Moim problemem jest to że nie mogę uruchomić The sims 3 ostatnio kupiłam na EA APP I w żaden możliwy sposób nie mogę tej gry uruchomić (mam Windows 11) potrzebuje pomocy w tej kwestii bo próbowałam każdego możliwego sposobu ☹️(
Na karcie „Ustawienia globalne” odszukaj i wybierz opcję „Preferowany procesor graficzny”. Z listy wybierz opcję „Procesor Nvidia o wysokiej wydajności”.
Kliknij przycisk Zastosuj.
Programy można również dodawać osobno, korzystając z menu rozwijanego. W części Preferowany procesor graficzny wybierz „Procesor Nvidia o wysokiej wydajności”. Kliknij przycisk Zastosuj.
W sekcji Ustawienia kliknij opcję „Ustaw konfigurację PhysX”. Z menu rozwijanego wybierz opcję „Karta graficzna Nvidia” dla procesora. Kliknij przycisk Zastosuj.
@EA_Kalina niestety sprawdziłam cały komputer i wychodzi na to, że nie mam karty graficznej Nvidia ponieważ wyskakuje informacja " Karta graficzna Nvidia nie została wykryta w systemie". Bez tego chyba nie obejdziemy naprawy gry..
@dysiak93 podeślij pełny raport DxDiag> czyli wybierz opcję "Zapisz wszystkie informacje".
Czy udało Ci się sprawdzić działanie gry na nowym koncie administratora?
About The Sims Dyskusja o serii
Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.1,342 PostsLatest Activity: 2 hours ago